25 Ιουνίου 2024

📺Σε τρικυμία ο ναύαρχος🤣🤦‍♂️ΒΙΝΤΕΟ


Νέες αναταράξεις αναμένεται να προκαλέσει η απίστευτη παραδοχή του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελου Αποστολάκη, που σχολιάζοντας την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, υποστήριξε ότι «όλα τα κόμματα έχουν μαύρα».

«Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός», είπε ο κ. Αποστολάκης στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά».


Μαρινάκης για δηλώσεις Αποστολάκη: Σοβαρές καταγγελίες γίνονται με τον τρόπο που ορίζει ο νόμος

Μαρινάκης για δηλώσεις Αποστολάκη: Σοβαρές καταγγελίες γίνονται με τον τρόπο που ορίζει ο νόμος
«Σοβαρές καταγγελίες, όταν έχουν βάση, γίνονται με τον τρόπο που ορίζει ο νόμος» τόνισε αρχικά ο Παύλος Μαρινάκης, κληθείς να σχολιάσει τις σημερινές δηλώσεις του Ευάγγελου Αποστολάκη σχετικά με τα μαύρα χρήματα στα κόμματα.

«Αυτές οι καταγγελίες, που δεν υποτιμούμε, είναι δουλειά άλλων εξουσιών και όχι της εκτελεστικής εξουσίας, εν προκειμένω δηλαδή της κυβέρνησης», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Καλό είναι εφόσον υπάρχει κάτι να διατυπωθεί εκεί που ορίζει ο νόμος και να ακολουθηθούν οι υπόλοιπες διαδικασίες», συμπλήρωσε ο Παύλος Μαρινάκης.