08 Ιουνίου 2024

📺Νικητής και στη Ρώμη ο Τεντόγλου - Τρίτο σερί χρυσό μετάλλιο με ρεκόρ καριέρας-ΒΙΝΥΕΟ


Για ακόμα μια φορά ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν εντυπωσιακός και με... δύο απίθανα άλματα στα 8,65μ. δεν άφησε περιθώριο στους αντιπάλους του να τον πλησιάσουν.

Έτσι, ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου της Ρώμης, «σπάζοντας τα κοντέρ». για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειές του στο άλμα εις μήκος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μπήκε με το πόδι στο… γκάζι, κάνοντας με τη μία την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για τη φετινή σεζόν.

Μια ακόμα σπουδαία επίδοση από τον Μίλτο Τεντόγλου.

Για την ακρίβεια ο Τεντόγλου στην πρώτη του προσπάθεια «πέταξε» στα 8,42, μπαίνοντας όπως ήταν λογικό κατευθείαν στην πρώτη θέση της… κούρσας.

Η δεύτερη μπορεί να ήταν άκυρη, όμως η τρίτη ήταν ακόμα καλύτερη. Έτσι, πατώντας πάλι αρκετά πίσω έσπασε το φετινό ρεκόρ που είχε κάνει λίγο πριν «πετώντας» στα 8.49!


Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε νέα… πτήση στη Ρώμη, που έμελλε να είναι και η κορυφαία της καριέρας του! Στην 5η του προσπάθεια ο Τεντόγλου έκανε 8,65μ.

Το 8,65μ. στην πέμπτη του προσπάθεια (το επανέλαβε και στην έκτη ο απίθανος), το οποίο δεν του έδωσε απλά το τρίτο χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αυτό το είχε ήδη πάρει, αλλά αποτέλεσε και την κορυφαία επίδοση της καριέρας του αφήνοντας πίσω το 8.60μ. που είχε μέχρι σήμερα.