19 Ιουνίου 2024

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΦΡΟΣ ΕΧΕΙ ΦΕΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ🤮🤮Απόστολος Λύτρας: Βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό η μεζονέτα του στο Χαλάνδρι [εικόνες]


Σε πλειστηριασμό βγαίνει μέσα στις 26 Ιουνίου η μεζονέτα του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι, όπου διαμένουν η πρώην σύζυγός του και οι κόρες τους.


Ο γνωστός δικηγόρος, που παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, έχει ένα χρέος το οποίο δεν τακτοποιείται, με αποτέλεσμα η τράπεζα να βγάλει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό το σπίτι του στα Βόρεια Προάστια.


Πιο συγκεκριμένα, η τιμή εκκίνησης είναι στα 367.877 ευρώ, ενώ σε πλειστηριασμό βγαίνει και η θέση πάρκινγκ, με τιμή εκκίνησης στα 11.132 ευρώ.


Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή, η πολυτελής μεζονέτα εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 410,30 τ.μ, είναι εντός σχεδίου πόλεως και απαρτίζεται από υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο.

Το υπόγειο, έχει επιφάνεια 51,37 τ.μ, το ισόγειο όπου αποτελεί την κύρια κατοικία έχει έναν ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα και W.C έχει επιφάνεια 67,35 τ.μ ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, δυο λουτρά, διάδρομο, ένα ημιυπαίθριο χώρο, εξώστη προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου και η συνολική επιφάνεια είναι 65,52τ.μ. Όλη η κατοικία, έχει συνολική επιφάνεια 184,24 τ.μ.


Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή «Σκοπός της εκτίμησης είναι η επιβολή αναγκαστικής κατάσχεσης των ακινήτων, ιδιοκτησίας του Απόστολου Λύτρα με πλήρη κυριότητα 100%. Η βάση της εκτίμησης είναι η αγοραία αξία».