10 Ιουνίου 2024

Καραμανλής: Πέμπτη κατά σειρά νίκη της ΝΔ -Στις Σέρρες έλαβε το υψηλότερο ποσοστό σε όλη τη Μακεδονία


Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πετυχαίνοντας την πέμπτη κατά σειρά νίκη, απέδειξαν ότι η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη παραμένει η κυρίαρχη πολιτική και ευρωπαϊκή δύναμη της χώρας, έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook ο Κώστας Καραμανλής.

Μάλιστα ανέφερε ότι στις Σέρρες η ΝΔ έλαβε το υψηλότερο ποσοστό σε όλη τη Μακεδονία και ένα από τα υψηλότερα πανελλαδικά.
«Στις Σέρρες, οι πολίτες έδωσαν στη Νέα Δημοκρατία το υψηλότερο ποσοστό σε όλη τη Μακεδονία και ένα από τα υψηλότερα πανελλαδικά.
Βέβαια, όπως είπε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, δεν φτάσαμε στον αριθμητικό στόχο που είχαμε θέσει γι’ αυτές τις Ευρωεκλογές. Κάτι που σημαίνει ότι οφείλουμε πιο έντονα, πιο τολμηρά και πιο γρήγορα να υλοποιήσουμε τις πολιτικές που έχουμε υποσχεθεί, προς όφελος των πολιτών».

Υπάρχουν όμως και περιθωριακές δυνάμεις που έχουν στόχο να επαναφέρουν την ακρότητα, την πόλωση και την τοξικότητα στην πολιτική ζωή του τόπου. Η αποχή αφήνει χώρο στην πολιτική ασυδοσία.
Το καλοκαίρι του 1974 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής επέστρεψε στην Ελλάδα και έβαλε τα θεμέλια της Δημοκρατίας μας με πυξίδα την Ευρώπη.
Εμείς στη Νέα Δημοκρατία, είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε τη χώρα σταθερά σε αυτή την κατεύθυνση.

Η ανάρτηση του Κώστα Καραμανλή