15 Ιουνίου 2024

Κέντρικ Ναν: Στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από επεισόδιο με τη σύζυγό του Βρέθηκε στο Α.Τ. Βριλησσίων


Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα, έπειτα από επεισόδιο που είχε με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο σούπερ σταρ των πράσινων που το βράδυ της Παρασκευής πανηγύρισε το πρωτάθλημα, βρέθηκε στο Α.Τ. Βριλησσίων μετά από φραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του. Η σύζυγός του δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση αλλά σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, μλια διαδικασία που ακολουθείται αυεπαγγέλτως. Πάντως ο Αμερικανός σταρ των πρασίνων αφέθηκε ελεύθερος και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Aπό την πλευρά του Παναθηναϊκού τονίζουν ότι ο παίκτης έχει αφαιθεί ελεύθερος και βρίσκεται στον οδοντίατρο, καθώς στο Game 5 των τελικών του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να χάσει 3 δόντια.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Ναν
Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό πως βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων, ο γκαρντ του τριφυλλιού πόσταρε μία πανηγυρική φωτογραφία στο Instagram με τον ίδιο, τον Κώστα Αντετοκούνπο, τον Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι, τον Μάριους Γκριγκόνις και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ .

Στη λεζάντα έγραψε: "Κανείς δεν είπε ότι θα ήταν εύκολο", καθώς στη διάρκεια του Game 5 με τον Ολυμπιακό δέχθηκε ένα χτύπημα και έχασε τρία δόντια, γεγονός που δεν τον απέτρεψε, ωστόσο, να χαμογελάει για την επικράτηση της ομάδας του.