28 Ιουνίου 2024

📺Μαρινάκης: Για άλλη μια φορά ο κ. Κασσελάκης δείχνει ότι δεν ξέρει τα στοιχειώδη – Επιμένουν σε μια τοξικότητα


Για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τα «μαύρα ταμεία» μίλησε μεταξύ άλλων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Όπως είπε στο OPEN, «δείχνει ότι για άλλη μια φορά δεν ξέρει τα στοιχειώδη, τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα ο κ. Κασσελάκης. Τα κόμματα συντάσσουν προϋπολογισμούς, τούς καταθέτουν στη Βουλή όπου ελέγχονται υπό το πρίσμα επιτροπής που συμμετέχουν όλα τα κόμματα. Η κατηγορία του κ. Κασσελάκη δεν νομίζω ότι αναφερόταν στα υπόλοιπα κόμματα. Αλλά δεν μπορούμε να το λέμε έτσι ελαφρά τη καρδία. Το λέω χωρίς να γνωρίζω κάτι. Ας πάνε να το πούνε στον εισαγγελέα. Ζητήματα που δεν έχουν αποδείξεις και δεν πηγαίνουν να αναφερθούν στη Δικαιοσύνη, το μόνο που καταφέρνουν είναι να επιμένουν σε μια τοξικότητα».

«Ζήτημα θεσμικό η υποψηφιότητα Δούκα»

Ερωτώμενος για την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για «εύλογα ερωτήματα».

«Ακούς ανθρώπους που έχουν μια μικρομεσαία επιχείρηση και σου λένε δεν μου φτάνουν οι ώρες της ημέρας για τη δουλειά μου, να δω την οικογένειά μου, να διοικήσω μια επιχείρηση. Δεν μπορώ να καταλάβω που ένας άνθρωπος που διοικεί τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, πώς μπορεί να το κάνει αυτό και να έχει αποτέλεσμα και να διοικήσει ένα από τα μεγαλύτερα κόμματα. Δεν το έχω ξανακούσει, πέρα από το χρόνο είναι και ένα ζήτημα θεσμικό. Είναι ο δήμαρχος Αθηναίων. Μπορεί να δούμε τον πρόεδρο του κόμματος που μπορεί να είναι αξιωματική αντιπολίτευση και θέλει να γίνει και κυβέρνηση να είναι ο πρώτος πολίτης της χώρας;» ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

«Ενωτικό το κλίμα στην ΚΟ»

Στη συνέχεια ο κ. Μαρινάκης ερωτώμενος για τα όσα συνέβησαν στη Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ είπε «συνεκλήθη η Κοινοβουλευτική Ομάδα, σε αντίθεση με ό, τι συμβαίνει σε άλλους πολιτικούς χώρους, όποιος ζήτησε το λόγο τοποθετήθηκε. Έγινε γόνιμος διάλογος σε ένα πολιτισμένο και ενωτικό κλίμα. Όλοι συμφώνησαν για την πρόοδο που έχει συντελέσει η χώρα και η ΝΔ. Όπως συμβαίνει σε κάθε πολιτική ομάδα εκφράστηκαν ανησυχίες και επιφυλάξεις, εκφράστηκαν απόψεις τοπικών κοινωνιών και είναι κατάκτηση για τη ΝΔ, και είναι ο λόγος που αυτή η παράταξη έχει αντέξει στο χρόνο σεβόμενη τη βάση τους βουλευτές»

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN: