18 Ιουνίου 2024

Βασίλειος Κωστέτσος: Επώνυμα ζευγάρια πλασάρουν τον φοβερό γάμο τους και σε ένα μήνα έχουν νέο γκό...🤣🤣🤣👍


Ο Βασίλειος Κωστέτσος έκανε μερικές δηλώσεις για το σοβαρό πρόβλημα που του είχε δημιουργήσει η εμφύτευση μαλλιών που έκανε πριν πολλά χρόνια, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι οι γάμοι σήμερα, δεν έχουν διάρκεια.

Σχετικά με το δεύτερο, ο σχεδιαστής δεν δίστασε να αναφερθεί στην εγχώρια showbiz, στοχοποιώντας επωνύμους που, δείχνουν στα social media ότι περνάνε καλά και είναι ερωτευμένοι, αλλά βρίσκουν άλλη σχέση μέσα σε «έναν μήνα» όπως τόνισε.

Πιο αναλυτικά είπε: «Δεν κρατάνε οι γάμοι, και βλέπουμε και πάρα πολλά επώνυμα ζευγάρια που πλασάρουν για χρόνια τον φοβερό γάμο τους, τα παιδιά τους, την τέλεια οικογενειακή τους σχέση και ξαφνικά μέσα σε έναν μήνα πλασάρουν τον καινούργιο γκόμ..ο, τον βλέπουν τα παιδιά τους και είναι γελοίο αυτό το πράγμα» είπε στο «Happy Day».

Όσο για το πρόβλημα υγείας που του προέκυψε, μετά την εμφύτευση μαλλιών, ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέφερε: «Είχα φόβο μήπως κάτι δεν πάει καλά με την εμφύτευση που έκανα, το έχω συζητήσει. Το έχω ζήσει αυτό από έναν, πολύ παλαιότερα, ίσως ήμουν και το πρώτο θύμα αυτού του γιατρού. Είχα πάθει πολύ μεγάλη ζημιά στο κεφάλι μου. Ήταν τόσο μεγάλη η ζημιά που ήταν ο λόγος που αργότερα μετά από χρόνια, με επηρέασε στην αορτική βαλβίδα και έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Αν το ήξερα νωρίτερα θα τον είχα στείλει φυλακή».