10 Ιουνίου 2024

📺Coldplay: Το κάλεσμα στους θαυμαστές τους και το αστρονομικό ποσό για το βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο


Οι Coldplay χθες το βράδυ (9/6) ολοκλήρωσαν τις συναυλίες τους στο ΟΑΚΑ. Παρ’ όλα αυτά τα μέλη του μουσικού συγκροτήματος παρέμειναν στην Αθήνα, καθώς το απόγευμα ήταν προγραμματισμένο να γυρίσουν στο Ηρώδειο το βίντεο κλιπ για το καινούργιο τους τραγούδι.

Μάλιστα το συγκρότημα μέσα από ανάρτησή του στα προφίλ που διατηρεί στα social media, κάλεσε τους θαυμαστές του να συμμετάσχουν στο γύρισμα του βίντεο κλιπ.

Συγκεκριμένα, η πρόσκληση αναφέρει: «Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού video. Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην οδό Mirtsiefski 29, Athina 117 41, 17:00 με 23:00.

Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε ΟΧΙ άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι κάμερες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξη μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!».


Το αστρονομικό ποσό

Για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ οι Coldplay θα αναγκαστούν να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, καθώς το ποσό για το γύρισμα είναι αστρονομικό. Την αποκάλυψη του ποσού έκανε ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την σημερινή εκπομπή των «Αταίριαστων». Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, το βίντεο κλιπ θα κοστίσει 3.000.000 ευρώ.