11 Ιουνίου 2024

📺Ξέφυγε ο Κιραλοιφόπουλος ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ DEUTSCHE BANK: Καταγγέλλει νοθεία και ζητάει πρόωρες εκλογές


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης βρήκε τηλεοπτικό βήμα, ως τέταρτος της ευρωκάλπης, και έσπευσε να αμφισβητήσει ακόμα και το κεκτημένο της Μεταπολίτευσης, μη αναγνωρίζοντας το αποτέλεσμα

Ηταν να μην πάρει καλό αποτέλεσμα ο Κυριάκος Βελόπουλος και αρχίσουν να του δίνουν βήμα ως «παίκτη» του πολιτικού σκηνικού. Τι κι αν οι ψηφοφόροι του δεν ήξεραν, όπως φαίνεται, τι ψηφίζουν; Με τον αέρα της τέταρτης θέσης και του 9,3% των ευρωεκλογών, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εμφανίστηκε, το πρωί της Τρίτης, στο φιλόξενο στούντιο του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» και αμφισβήτησε δημόσια το κεκτημένο της Μεταπολίτευσης, καταγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, νοθεία! 

Κάνοντας λόγο για «αποδείξεις» που έχει στα χέρια του, σύμφωνα με τις οποίες έχει γίνει νόθευση των αποτελεσμάτων, ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε πως «θα κάνουμε ένσταση και θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση σε συγκεκριμένα τμήματα σε 12 περιοχές της χώρας, όπου επόπτες μας είδαν τα εκλογικά αποτελέσματα που έστειλαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στο υπουργείο Εσωτερικών, τα έχουν βγάλει φωτογραφίες και είναι άλλα τα αποτελέσματα που έχουν αναρτηθεί από το υπουργείο Εσωτερικών», υποστήριξε. 

Βέβαια ενστάσεις σε εκλογικά τμήματα πάντα γίνονταν και θα γίνονται, αλλά ο κ. Βελόπουλος, ψαρεύοντας ως συνήθως στα θολά νερά της «ψεκασμένης» Ακροδεξιάς, φρόντισε να δώσει σε όλο αυτό αέρα γενικευμένης νοθείας –άλλωστε, για να το «νομιμοποιήσει», ισχυρίστηκε ότι οι διαφορές στα αποτελέσματα «αφορούν και άλλα κόμματα». 

Ο κ. Βελόπουλος έκανε εμμέσως λόγο για υφαρπαγή έδρας του κόμματος, λέγοντας ότι «για 2.100 ψήφους η Ελληνική Λύση έχασε την τρίτη έδρα». 

Φυσικά ζήτησε προκήρυξη εθνικών εκλογών, λέγοντας ότι με το 28,31% που πήρε η ΝΔ δεν έχει νομιμοποίηση. «Εθνικές εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει χθες, διότι δεν έχει νομιμοποίηση η κυβέρνηση με αυτό το ποσοστό, να έχει χάσει ένα εκατομμύριο ψήφους δεν έχει συμβεί ποτέ. Οταν μια ομάδα δεν πάει καλά, δεν φεύγουν όλοι οι ποδοσφαιριστές γιατί απογυμνώνεται η ομάδα, φεύγει ο προπονητής. Αν δεν πάει καλά η επιχείρηση, διώχνεις τον διευθυντή. Δεν ήταν μήνυμα αυτό που έστειλαν οι πολίτες στην κυβέρνηση, ήταν κατραπακιά», είπε. 



Πηγή: Protagon.gr