19 Ιουνίου 2024

📺Ο DPG έφαγε αποκλεισμό 8 μηνών από όλα τα γήπεδα... αλλά θα βάλει γυάλινο δάπεδο στο ΟΑΚΑ-Δειτε βίντεο


Το ολικό λίφτινγκ στο ΟΑΚΑ αναμένεται να περάσει σε... άλλο επίπεδο, καθώς θα γίνει το πρώτο γήπεδο στην Euroleague όπου θα έχει glass floor αντί παρκέ!

Μετά τη χρονιά της εκτόξευσης στο αγωνιστικό επίπεδο με την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος Ελλάδας, άνοιξε ακόμα περισσότερο η όρεξη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού AKTOR και δη του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.


Εκτός του ότι έριξε... πρωινή βόμβα με την αναγγελία της απόκτηση τους Λορέντζο Μπράουν, ετοιμάζεται να προσφέρει ακόμα καλύτερη εμπειρία στους φιλάθλους οι οποίοι θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για τα παιχνίδια της ομάδας. Αν και είναι γνωστό ότι το ΟΑΚΑ θα αποκτήσει μια τελείως διαφορετική μορφή με την έναρξη της σεζόν 2024-25, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει και glass floor αντί του παρκέ!

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση που ετοιμάζεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR προσφέροντας μοναδική εμπειρία στους φίλους της ομάδας. Όπως είναι γνωστό έχει εφαρμοστεί ήδη από τη FIBA έχοντας διεξαχθεί και το πρόσφατο Final 4 του BCL στο Βελιγράδι πάνω σε glass floor. Και σίγουρα εντυπωσίασε τους πάντες.


Βέβαια πρόκειται για μια κίνηση με μεγάλο κόστος το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ ωστόσο είναι δεδομένο από ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να περάσει σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 8 μηνών από όλα τα γήπεδα -Συνολικό πρόστιμο 85.000 ευρώ

Την τιμωρία του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό διάρκειας 8 μηνών από όλα τα γήπεδα και πρόστιμο 35.000 ευρώ για «πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος».

Παράλληλα, η ΚΑΕ καλείται να πληρώσει πρόστιμο 50.000 ευρώ.


Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:
  1. Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα πέντε χιλιάδων (35.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 14-06-2024 και
  2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 14-06-2024.