11 Ιουνίου 2024

ΜΙΜΗΤΡΙΑ, ΞΕΜΙΜΗΤΡΙΑ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️Politico για Λατινοπούλου: Η Ελλάδα στέλνει στην Ευρωβουλή τη μιμήτρια της Μελόνι


Την είσοδο της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην Ευρωβουλή, έπειτα από το ποσοστό που συγκέντρωσε το κόμμα της, «Φωνή Λογικής» στις Ευρωεκλογές της Κυριακής, σχολιάζει σε άρθρο του το Politico. Όπως αναφέρει, το κόμμα της Λατινοπούλου αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη της ισχυρής επίδοσης που σημείωσε η ακροδεξιά στην Ελλάδα.

Η «Φωνή Λογικής» κατάφερε να εξασφαλίσει μια έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά την ψηφοφορία, την οποία θα λάβει η αμφιλεγόμενη ηγέτης του, Αφροδίτη Λατινοπούλου, συνεχίζει το Politico, προσθέτοντας πως «η 33χρονη είχε διαγραφεί από το κυβερνών κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία, το 2022 μετά από σχόλια που έκανε σε βάρος των παχύσαρκων ανθρώπων. Είναι κατά των αμβλώσεων, κατά της μετανάστευσης και θέλει να απαγορεύσει στα μέλη της LGBTQ κοινότητας να εργάζονται στο εκπαιδευτικό σύστημα».


«Η Λατινοπούλου τράβηξε επίσης τα βλέμματα για την ανάρτηση ενός βίντεο στο οποίο που κρατούσε ένα καρπούζι, αντιγράφοντας την ανάλογη ανάρτηση της Ιταλίδας πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι την ημέρα των εκλογών στην Ιταλία, στο οποίο κινηματογραφήθηκε κρατώντας δύο καρπούζια».

Το Politico κάνει αναφορά και στην επίδοση της «Νίκης», που είχε σαν αποτέλεσμα να αναδειχθεί ευρωβουλευτής ο Νίκος Αναδιώτης: «Το υπερορθόδοξο και υπερσυντηρητικό κόμμα Niki (Νίκη) κέρδισε επίσης αρκετές ψήφους για να στείλει έναν ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες. Το κόμμα θα εκπροσωπηθεί από το πρώην μοντέλο και γυμναστή Νίκο Αναδιώτη. Πέρυσι, ο Αναδιώτης δήλωσε ότι είναι κατά της νομοθεσίας της Νέας Δημοκρατίας για τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων και δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία».