19 Ιουλίου 2024

📺ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΙ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΓΙΑ 150 ΕΥΡΩ;😜😝Παράπονα Αταμάν στην τουρκική τηλεόραση – «Η οικογένειά μου δεν μπορεί να πάρει βίζα για να με δει» – ΒΙΝΤΕΟ


Ένα μεγάλο παράπονο εξέφρασε ο προπονητής του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν. Σε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του, ο Τούρκος προπονητής στάθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην οικογένειά του με το θέμα της βίζας.

«Υπάρχει πρόβλημα με τη βίζα. Με επηρεάζει πολύ. Πολλοί φίλοι μου, και άσε τους αυτούς, αλλά και μέλη της οικογένειάς μου δεν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα. Πρέπει να στείλεις πολλές επιστολές, να πάρεις τηλέφωνο τον πρόξενο. Είμαι ο Εργκίν Αταμάν. Και πάλι περιμένουν για βίζα. Περιμένουν 2-3 μήνες και κάποια αιτήματα απορρίπτονται. Γιατί; Είναι τόσο δύσκολο να φτιάξεις κάποια κριτήρια γι’ αυτή την κατάσταση; Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που δεν θα έπρεπε να πάνε», δήλωσε ο Αταμάν.

Σημειώνεται ότι η δήλωση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά από αυτή του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που προμήνυε πολυετές συμβόλαιο για τον Αταμάν, με τον ίδιο τον προπονητή να τονίζει ότι δεν προτίθεται να αλλάξει σύλλογο για πολλά χρόνια.

Στη φετινή σεζόν, ο Εργκίν Αταμάν οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση της 7ης Ευρωλίγκας στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και σε ένα ακόμα πρωτάθλημα Ελλάδας, εκθρονίζοντας τον «αιώνιο αντίπαλο».

Δείτε το σχετικό βίντεο: