27 Ιουλίου 2024

📺ΤΣΙΡΚΟ🤡🤡Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ύψωσαν ανάποδα την Ολυμπιακή σημαία... πάλι καλά που κατάφεραν ν' ανάψουν το βωμό με τη φλόγα


Με ένα απρόοπτο έγινε η έπαρση της Ολυμπιακής Σημαίας κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Η ολυμπιακή σημαία υψώθηκε κατά την επίσημη έναρξη από Γάλλους αξιωματικούς, αλλά όπως φάνηκε ήταν κρεμασμένη ανάποδα.


Ως γνωστό είναι τρεις κύκλοι από την πάνω πλευρά (μπλε, μαύρος, κόκκινος) και δύο από κάτω (κίτρινος, πράσινος). Αλλά όπως φάνηκε και στα τηλεοπτικά πλάνα, ήταν οι δύο κύκλοι από την πάνω πλευρά.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ολυμπιακή φλόγα άναψε στον εντυπωσιακό βωμό – αερόστατο

Άναψε η φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 σε ένα αερόστατο το οποίο απογειώθηκε και πέταξε πάνω από το Παρίσι, ενώ η μοναδική Σελίν Ντιόν ανέβηκε στη σκηνή κάτω από τον Πύργο του Άιφελ για να τραγουδήσει.

Ο Τεντί Ρινέρ και η Μαρί Ζοσέ Περέκ άναψαν την ολυμπιακή φλόγα και σφράγισαν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 μέσα από μία τελετή που κράτησε τέσσερις ώρες. Η φλόγα θα βρίσκεται στον παριζιάνικο ουρανό, μέσα στο αερόστατο που κινείται με θερμό αέρα.


Για πρώτη φορά η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων δεν πραγματοποιήθηκε σε γήπεδο, αλλά σε εξωτερικό χώρο. Συγκεκριμένα, δεκάδες σκάφη μετέφεραν περίπου 7.000 αθλητές και καλλιτέχνες σε μια διαδρομή 6 χιλιομέτρων κατά μήκος του Σηκουάνα.