14 Ιουλίου 2024

📺ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ 60%🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️Πυροβόλησαν τον Τράμπ σε προεκλογική εκδήλωση - Νεκρός ο δράστης (videos)


Πυροβολισμοί έπεσαν στη διάρκεια ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσυλβάνια, με δύο νεκρούς. «Ένας άνθρωπος που είχε πάει στη συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ κι ο ένοπλος που άνοιξε πυρ εναντίον του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία, σκοτώθηκαν», ανέφερε δημοσιογράφος της εφημερίδας Washington Post μέσω X επικαλούμενος εισαγγελικό λειτουργό της κομητείας Μπάτλερ.

Ο ίδιος ο κ. Τράμπ τραυματίστηκε ελαφρά.

O υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και πρώην πλανητάρχης μόλις είχε ξεκινήσει την ομιλία του όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Αμέσως έπιασε το δεξί του αυτί, ενώ αίματα γέμισαν το πρόσωπό του. Στη συνέχεια κοίταξε το χέρι του και έπεσε στα γόνατα προτού μέλη της Μυστικής Υπηρεσίας σπεύσουν γύρω του για να τον προστατεύσουν. Επικράτησε χάος και πανικός.

Ο Τραμπ εμφανίστηκε όρθιος ξανά περίπου ένα λεπτό αργότερα, με το καπελάκι του με το σύνθημα «Make America Great Again» να έχει πέσει, ενώ ακούστηκε να λέει προς τους πράκτορες «περιμένετε, περιμένετε», προτού υψώσει τη γροθιά του καθώς τον οδηγούσαν σε ένα μαύρο SUV.




Δύο νεκροί και ένας άνθρωπος σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο απολογισμός των πυροβολισμών με στόχο τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια.

Ο ένας σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες είναι ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του Τραμπ και ο δεύτερος πολίτης από το πλήθος των συγκεντρωμένων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ένας ακόμη άνθρωπος έχει τραυματισθεί και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάστασης.

Σύμφωνα με μαρτυρία που μεταδίδει το BBC, λίγο πριν ακουστούν οι πυροβολισμοί, αντιλήφθηκαν έναν ένοπλο άνδρα στην οροφή κτιρίου, να ετοιμάζεται να πυροβολήσει ενώ ο Τραμπ συνέχισε να βρίσκεται στην εξέδρα. Μέσα σε δευτερόλεπτα ακούστηκαν τουλάχιστον πέντε πυροβολισμοί και τα στελέχη των Μυστικών Υπηρεσιών έσπευσαν να απομακρύνουν τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και εκ νέου υποψήφιο από την εξέδρα.