24 Ιουλίου 2024

📺Ισπανία: Καρέ καρέ η άγρια επίθεση σε λουόμενο – Τον πέρασαν για κλέφτη και τον χτυπούσαν χωρίς έλεος – ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ


Ένα συγκλονιστικό περιστατικό έζησαν οι λουόμενοι σε παραλία της Ισπανίας.

Ένας άνδρας που βρισκόταν εκεί πήρε ξαφνικά ένα μακρύ και αιχμηρό στην άκρη του αντικείμενο, που μάλλον είναι το μισό του αλουμινένιου στύλου ομπρέλας, και άρχισε με αυτό να χτυπάει ανηλεώς έναν άλλον λουόμενο.

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται ο θύτης να έχει πάρει το αντικείμενο στα χέρια του και να χτυπάει ασταμάτητα με αυτό τον άλλον άνδρα, ο οποίος από τα χτυπήματα τρεκλίζει προς τα πίσω, στην προσπάθειά του να αποφύγει τη βίαιη επίθεση.


Σύμφωνα με τις ισπανικές Αρχές, ο θύτης είναι ένας 30χρονος Ολλανδός και το θύμα ένας Αυστριακός, 48 χρονών.

Ξύλο μπροστά στα παιδιά

Στο βίντεο-σοκ, ο Ολλανδός επιτίθεται με μανία στον Αυστριακό, αδιαφορώντας για την παρουσία παιδιών που βλέπουν το όλο σκηνικό τρομαγμένα, γιατί θεώρησε ότι ο δεύτερος ήταν κλέφτης και άρπαζε από την παραλία τα προσωπικά αντικείμενα ανυποψίαστων λουόμενων.

Σύμφωνα με έναν μάρτυρα του περιστατικού «εάν κρατούσε σιδερένιο αντικείμενο ή ξύλο θα τον είχε σκοτώσει», αφού τα χτυπήματα εκτός από ανεξέλεγκτα είναι και σε όλο το σώμα του θύματος.

Εκτός από το βίντεο, στα σόσιαλ μίντια κυκλοφορούν φωτογραφίες του θύματος μετά τον ξυλοδαρμό. Όπως είναι εμφανές, η πλάτη του είναι γεμάτη σημάδια και αίματα από την επίθεση.



Δείτε το σχετικό βίντεο: