31 Ιουλίου 2024

📺Δίκη για δολοφονία Καραϊβάζ: «Δεν υπάρχει δικαίωση στον θάνατο, ο Γιώργος δεν γυρίζει πίσω» λέει η σύζυγός του – ΒΙΝΤΕΟ


Τον σεβασμό της στην απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ εξέφρασε μετα το πέρας της συνεδρίασης η σύζυγός του, Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ ευχαρίστησε αρχικά τους δημοσιογράφους για την παρουσία τους στο σημείο, τους δικηγόρους, αλλά και τους αντίδικους για τη διεξαγωγή της δίκης και είπε ότι «σεβόμαστε την ελληνική δικαιοσύνη, συνεχίζουμε τις ζωές μας παρακάτω». Ερωτηθείσα για την απόφαση, είπε ότι «δεν πιστεύω ότι υπάρχει δικαίωση στον θάνατο. Ο Γιώργος δεν γυρνάει πίσω και αυτό είναι κάτι που έλεγα από την πρώτη στιγμή. Δεν θα ένιωθα κάτι διαφορετικό, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό».

«Σε ανοιχτό πόλεμο με το οργανωμένο έγκλημα»

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Καραϊβάζ, σημείωσε ότι «το κράτος δικαίου είναι σε ανοιχτό πόλεμο με το οργανωμένο έγκλημα. Έχουμε θύμα έναν δημοσιογράφο, δεν μπορούν να μένουν σκιές. Ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν γυρίζει πίσω, αλλά είναι το σύμβολο ενός ανθρώπου που έπεσε στο καθήκον» υπογράμμισε, λέγοντας ότι η μαφία ήθελε να του κλείσει το στόμα.

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν γυρίζει πίσω, όμως η όσμωση θανάτου του οργανωμένου εγκλήματος της ελληνικής μαφίας και τα παρακλάδια που αυτοί έχουν και πληρώνουν αδρά ενήργησαν αστραπιαία, θέλοντας να του κλείσουν το στόμα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Αδελφή Καραϊβάζ: «Θα περιμένουμε να βρεθούμε οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί»

Από την πλευρά της η αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ δήλωσε: «Σεβόμαστε την απόφαση της Δικαιοσύνης, θα περιμένουμε όμως, έχουμε υπομονή και θα περιμένουμε να βρεθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί» δήλωσε η αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ, Ανατολή. Στον ίδιο τόνο και οι δηλώσεις των δικηγόρων της οικογένειας Καραϊβάζ, που έκαναν λόγο για «άνανδρη δολοφονία σε εκτέλεση συμβολαίου θανάτου», ζητώντας να επισπευστούν οι προσπάθειες για να βρεθούν οι ένοχοι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Δικηγόρος κατηγορουμένων: «Η απόφαση ήταν αυτή που περιμέναμε»

«Η απόφαση είναι αυτή που αναμέναμε, μόνο αυτή θα μπορούσε να είναι. Από την πρώτη στιγμή λέγαμε ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση για την οποία κατηγορήθηκαν. Δεν θα έπρεπε να αναμένεται κάποιο άλλο είδος απόφασης» δήλωσε η Σούλη Σταυρή, δικηγόρος των δυο αδελφών που κατηγορούνταν – και εν τέλει αθωώθηκαν – για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.