30 Ιουλίου 2024

Ο Πολάκης ΣΑΝ ΚΟΤΑ πήγε στη δίκη με Αραμπατζή και έκανε τον ανίδεο, οπότε το δικαστήριο τον αθώωσε γιατί δεν μπορούσε να αποδειχτεί δόλος


Γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Χ για το τι έγινε στη δίκη της Αρμπατζή εναντίον του Πολάκη και πως αθωώθηκε αφού αναγκάστηκε να πάει στο δικαστήριο και να πει "το 2019 που κατηγόρησα την Αραμπατζή δεν ήξερα ότι υπάρχει αθωωτική απόφαση υπερ της από το 2015":

Τα πραγματικά περιστατικά με τους δήθεν πανηγυρισμούς του @pavpol2222 :
το 2019 ο κ. Πολάκης είχε ψευδώς αναρτήσει ότι ή @ArampatziFotini  είχε καταδικαστεί για χρέη στους εργαζομένους της. Η κ. Αραμπατζή όμως είχε αθωωθεί από το 2015 για τις σχετικές καταγγελίες. Έκανε λοιπόν μήνυση στον κ. Πολάκη για Συκοφαντική Δυσφήμιση. Ο κ. Πολάκης, με την γνωστή του «γενναιότητα», έπαιρνε διαρκώς αναβολές. Σήμερα τον τσάκωσα στην Βουλή, ότι είχε αλλάξει την σειρά του με σκοπό να ζητήσει εκ νέου αναβολή, όπως και ζήτησε, και αναγκάστηκε τελικά μετά την αποκάλυψή μου να πάει αφού το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του. Εκεί ο κ. Πολάκης δεν συνέχισε τις κατηγορίες του κατά της κας Αραμπατζή, όπως έκανε και σήμερα στη Βουλή, αλλά δήλωσε ότι όταν έκανε την σχετική ψεύτικη και συκοφαντική ανάρτηση, δεν εγνώριζε την αθωωτική απόφαση. Το Δικαστήριο αποφάσισε ότι συντελέστηκε το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά την αντικειμενική του υπόσταση, αλλά οι δικαστές έκριναν ότι είναι αθώος λόγω αμφιβολιών, ως προς τον δόλο. Δηλ ότι μπορεί πράγματι να το ανέβασε χωρίς να γνωρίζει ότι είναι ψέμα, κάνοντας δεκτό τον σχετικό του ισχυρισμό. Άρα για να αθωωθεί ο κ. Πολάκης έχει ήδη πάρει πίσω όλες τις εναντίον της κας Αραμπατζή κατηγορίες! Αυτή είναι η αθώωση που πανηγυρίζει ο …καλός….φυσικά όταν τον ρωτήσει η κα Αραμπατζή δημοσίως, τώρα πρέπει να πει ότι ξέρει ότι είναι αθώα, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα έχει αποδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας τον δόλο και θα είναι πάλι στα δικαστήρια….έτσι Παυλή μου ήρεμα, ωραία και πολιτισμένα όπως έκανες στο Δικαστήριο, Δεν ήξερες ότι η κα Αραμπατζή είναι αθώα, επρόκειτο περί παρεξηγήσεως….






Η σημερινή ανάρτηση Πολάκη στα FB

«Σήμερα μετά από ακροαματική διαδικασία ωρών, μετά από σύμφωνη εισαγγελική πρόταση, το δικαστήριο με κήρυξε αθώο ομόφωνα για την αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφήμησης της βουλευτή της ΝΔ κυρίας Φωτεινής Αραμπατζή που ήταν η μόνη από τις τρεις κατηγορίες που μου απηύθυνε η Αραμπατζή που δέχτηκε ο εισαγγελέας που με παρέπεμψε για να δικαστώ» σημειώνει ο Παύλος Πολάκης και προσθέτει:

«Στη δίκη προτάθηκαν ως μάρτυρες κατηγορίας σε βάρος μου ο Άδωνις Γεωργιάδης αλλά και ο Θάνος Πλεύρης. Ο μεν Άδωνις Γεωργιάδης που το πρωί παραληρούσε στη Βουλή πως προσπαθώ να πάρω αναβολή, για να μην απαντήσει σε αυτά που τον κατηγόρησα στην ομιλία μου τελικά παρά την πρόκλησή μου δεν ήρθε! Ο δε Θάνος Πλεύρης ήρθε και αγωνιωδώς προσπάθησε να πει για συκοφαντία με δόλο που δεν δέχθηκε το δικαστήριο!

Τζάμπα η προσπάθεια κύριε Πλεύρη!

ΥΓ Στο τέλος νικούν οι καλοί!».


και στο Χ:


Το χρονικό - Η διαμάχη στην Βουλή

Τον Απρίλιο του 2022 ξεκίνησε διαμάχη μεταξύ Παύλου Πολάκη και Φωτεινής Αραμπατζή στην Ολομέλεια της Βουλής, με βαριές αλληλοκατηγορίες και χαρακτηρισμούς κατά τη συζήτηση της άρσης ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσε η βουλευτής της ΝΔ για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από ανάρτηση που είχε κάνει σε βάρος της.

Η κα Φωτεινή Αραμπατζή απευθυνόμενη στον κ. Πολάκη είπε: «Γιατί κρύβεστε πίσω από την ασυλία σας και δεν ζητάτε αντρίκια να πάμε στο δικαστήριο και να με πάτε αίμα! Γιατί κρύβεστε δύο μέτρα άντρας πίσω από την ασυλία σας; Τι φοβάστε; Φοβάστε ότι εκεί θα φανούν τα ψέματά σας […] Τρέμετε να βρεθείτε ενώπιον του δικαστηρίου για όσα γράψατε […] Γιατί δεν θέλετε να πάμε στο δικαστήριο να γίνει της αλεπούς ο θάνατος όπως είπατε […] Να με ξεφτιλίσετε στο δικαστήριο, όπως είπατε. Γιατί δεν τη ζητάτε σήμερα αντρίκια, τίμια και λεβέντικα να με ξεφτιλίσετε δικαστήριο, να με πάτε αίμα όπως είπατε … δυο μέτρα άνδρας και κρύβεστε πίσω από ασυλία…Είναι δευτέρα φύση σας η κατά συρροή λασπολογία και κατά συκοφάντηση των πολιτικών σας αντιπάλων και μετά κρύβεστε πίσω από την βουλευτική σας ασυλία […] Αυτοαναγορεύεστε δικαστής, προσβάλετε τους θεσμούς και λέτε τη μισή αλήθεια ρίχνοντας χυδαία λάσπη […] Ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας, το 2019, είχατε είχατε την πιλάλα, αντί να ασχοληθείτε με υπουργικά σας καθήκοντα να σερφάρετε στο διαδίκτυο αναπαράγοντας fake news, στήνοντας δικά σας δικαστήρια και τις δικές σας γκιλοτίνες […] Στην ιστορία θα μείνετε ως τον record-man βουλευτή που έχει διψήφιο αριθμό αιτήσεων, οι περισσότερες για συκοφαντική δυσφήμιση […] Τραμπουκισμοί, νταηλίκια, τσίγκινα σωβρακάκια, λάσπη […] Τις απειλές εκεί που σας παίρνει και τη λάσπη σας εκεί που σας ανέχονται. Εμένα τέτοιοι τζάμπα μάγκες που μετά κρύβονται στο λαγούμι τους, δεν μου λένε τίποτα. Ελάτε να αποφασίσει η δικαιοσύνη ποιος είναι συκοφάντης […] Σας ενημέρωσα ότι είχα αθωωθεί, η ιστοσελίδα κατέβασε την ανάρτηση που είχε κάνει, εσείς δεν ζητήσατε μια συγνώμη, ως κήνσορας, ιεροεξεταστής. Γράφετε όμως στα παλιά σας παπούτσια την δικαιοσύνη και τρέχετε σαν λαγός όπου φύγει -φύγει όταν σας καλεί δικαιοσύνη ενώπιον της […] Ανιστόρητε κύριε Πολάκη, οι εθνικές ενδυμασίες, είναι φορεσιές, δεν είναι όπως γράφετε στολές, οι παραδοσιακές φορεσιές δεν είναι στολή του καρναβαλιού, του πιερότου και της κολομπίνας…