11 Ιουλίου 2024

📺Σπίρτζης: Δέκα άνθρωποι είναι τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπεσμένοι στιχουργοί και άλλοι-Καυγάς με Μωραΐτη


«Αν ο Στέφανος Κασσελάκης αισθάνεται αυτή την ανάγκη (σ.σ. να καλέσει τους πολίτες στο γραφείο του), καλά κάνει αλλά εμείς τον παρεξηγήσαμε όταν είπε ότι προτείνει να καταργηθούν οι οργανώσεις μελών, οι νομαρχικές τα πάντα στον ΣΥΡΙΖΑ και θα αναλάβει ο ίδιος να βλέπει τους ψηφοφόρους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια λύση» σχολίασε σε συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Είναι 10 άνθρωποι, ξεπεσμένοι στιχουργοί και διάφοροι άλλοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι», αποκάλυψε ο Χρήστος Σπίρτζης για τα λεγόμενα και ως τρολ.

«Εγώ θα σας κάνω μια ερώτηση, υπάρχουν εθελοντές που ασχολούνται με το διαδίκτυο και συγκεκριμένα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, όχι με τη Νέα Δημοκρατία με το τι κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση που έχει αναστενάξει όλος ο τόπος;».

Όπως είπε «υπάρχουν και τα τρολ, τα επώνυμα και τα ανώνυμα, τα οποία ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι δεν πάει καλά».

«Άρα κάποιοι πληρώνονται για να υποστηρίζουν τον Κασσελάκη στα social media;», ρώτησε ο δημοσιογράφος του Οpen, με τον Χρήστο Σπίρτζη, να απαντά: «Βέβαια. Εγώ ζήτησα τον κατάλογο των ανθρώπων που έχουν έμμισθη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ή με οποτεδήποτε μέσω του ΣΥΡΙΖΑ».


Σπίρτζης για Μωραΐτη: «Ο νέος “ΣΥΡΙΖΑ” οφείλει να δώσει εξηγήσεις» – Τι απαντά ο στιχουργός

«Μπορεί να μην πήραμε κατάλογο των μισθοδοτούμενων από τον Πρόεδρο και την Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά τουλάχιστον μάθαμε από λάθη, μη επαγγελματικά», απαντά ο Χρήστος Σπίρτζης στην ανάρτηση που έκανε νωρίτερα ο Νίκος Μωραΐτης, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο πρώην υπουργός περί αμειβόμενων τρολ.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Μωραΐτης κατέβασε την αρχική ανάρτησή του και δημοσίευσε μία νέα, περιλαμβάνοντας αυτή τη φορά μόνο κείμενο.

«”Αύριο πρέπει να τον φάει”. Ελπίζω να το δει ο Πρόεδρος της επιτροπής Δεοντολογίας. Μπορεί να μην πήραμε κατάλογο των μισθοδοτούμενων από τον Πρόεδρο και την Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά τουλάχιστον μάθαμε από λάθη, μη επαγγελματικά. Ο κ.Μωραΐτης που καθημερινά ασχολείται μαζί μου», γράφει ο Χρήστος Σπίρτζης και προσθέτει: «και με όποιον διαφωνεί με τον Σ. Κασελάκη, όπως αποδεικνύεται από βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος, συνομιλεί με τον κ. Μπάμπη Παπαδάκη, Δντη Γραφείου Τυπου του Προέδρου. Εθελοντικά φαντάζομαι. Ο νέος “ΣΥΡΙΖΑ” οφείλει να δώσει εξηγήσεις. Ακόμη και αν μόλις κατέβηκε από τον κ.Μωραΐτη».

Οι νέες αναρτήσεις του Νίκου Μωραΐτη

Στη νέα ανάρτηση, ο Νίκος Μωραΐτης γράφει: «Εμένα εννοεί “ξεπεσμένοι στιχουργοί, δε θυμάμαι και καμιά επιτυχία”. Δε με χαλάει. Εδώ δε θυμάται ότι είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Για το βασικό όμως: Ας τολμήσει να πει επωνύμως ότι μισθοδοτούμαι. Επωνύμως. Όχι περιγραφές”. Για να μπορέσω να κάνω αγωγή.

Και στη συνέχεια, ο Νίκος Μωραΐτης απάντησε στην τελευταία ανάρτηση του Χρήστου Σπίρτζη ως εξής:

«Έχω προσωπικές σχέσεις με πολλούς στον ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλα κόμματα, οι οποίοι έσπευσαν να μου συμπαρασταθούν στη σημερινή σας χυδαιότητα. Ευθέως. Σας προκαλώ να αναφέρετε το όνομά μου ότι μισθοδοτούμαι, για να προχωρήσω σε αγωγή. ΕΥΘΕΩΣ. Τα σημιτικά που ξέρετε όχι σ’ εμένα».