08 Ιουλίου 2024

ΝΑΙ! ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ Ο ΝΤΑΛΑΟΥΡΑΣ ΣΤΟ Χ😜😜Κασσελάκης: Από τότε που ανέλαβα τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν δοθεί κονδύλια σε τρολ


Για την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, τη σύγκλιση στην Κεντροαριστερά, το κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου της «Αυγής» που πυροδότησε τον νέο γύρο εσωκομματικής έντασης στο κόμμα τις τελευταίες εβδομάδες αλλά και για τον Αλέξη Τσίπρα, τοποθετήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο Mega το πρωί της Δευτέρας (8.7.24).

«Στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο γνωρίζω εγώ, από τις 24 Σεπτεμβρίου και μετά, σας εγγυώμαι ότι δεν υπάρχουν κονδύλια τα οποία πάνε σε τρολ», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης σε σχετική ερώτηση.

«Εδώ δεν έχουμε κονδύλια να πληρώσουμε, δυστυχώς αυτή τη στιγμή, τους μισθούς στους ανθρώπους του κόμματος και μέχρι να καταβληθεί η επόμενη επιχορήγηση. Και πραγματικά θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την υπομονή των ανθρώπων του κόμματος επειδή ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή αυτό που αντιμετωπίζουν, αισθάνομαι βαθιά μέσα μου την ευθύνη να τους κάνουμε υπερήφανους στην παραγωγή πολιτικής από εδώ και πέρα».

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ πως όταν είχε αναλάβει διευθυντής στο «Κόκκινο» είχε βρει διάφορους ακτιβιστές που έπαιρναν μαύρα χρήματα, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «δεν μπορώ να σχολιάσω δημόσια ότι λέγεται μέσα σε κλειστά όργανα. Αυτή την ερώτηση θα πρέπει να την απευθύνεται και στην ηγεσία της εποχής. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα το οποίο προσωπικά να έχω παρατηρήσει».