31 Ιουλίου 2024

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΘΑ 'ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ😜🤷‍♂️Ολυμπιακοί Αγώνες: ΚΡΑΞΙΜΟ στη ΦΑΛΑΙΝΑ DJ της τελετής έναρξης που κλαψουρίζει ότι την απειλούν - Καταθέτει μήνυση


Η ίδια ανέφερε σε επιστολή που δημοσίευσε στο Instagram της DJ ότι η Μπουτς «έχει απειληθεί με θάνατο, βασανιστήρια και βιασμούς και επίσης έχει γίνει στόχος πολυάριθμων αντισημιτικών, ομοφοβικών, σεξιστικών σχολίων και προσβολών»

Η γαλλικής καταγωγής DJ Barbara Butch κατέθεσε μηνύσεις για τις απειλές κατά της ζωής της και άλλες προσβολές που δέχτηκε μετά τη συμμετοχή της σε ένα τμήμα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, το οποίο ορισμένοι θεώρησαν ως παρωδία του «Μυστικού Δείπνου» του Λεονάρντο ντα Βίντσι.

Η Barbara Butch, της φεμινίστρια που προωθεί το body positivity, βρέθηκε στο επίκεντρο μιας σκηνής που περιλάμβανε χορευτές και drag queens κατά τη διάρκεια της παράστασης της Παρασκευής, η οποία θύμιζε απεικονίσεις του Μυστικού Δείπνου, το τελευταίο γεύμα που λέγεται ότι μοιράστηκε ο Ιησούς με τους αποστόλους του.

Η Butch έγραψε τη Δευτέρα σε μια ανάρτηση στο Instagram ότι είχε γίνει στόχος «ιδιαίτερα βίαιης… διαδικτυακής παρενόχλησης».



«Αν και αρχικά αποφάσισα να μην μιλήσω για να ηρεμήσουν οι μισητές. Αλλά δεν θα σωπάσω. Δεν φοβάμαι εκείνους που κρύβονται πίσω από μια οθόνη, ή ένα ψευδώνυμο, για να ξεστομίσουν το μίσος και τις απογοητεύσεις τους… Είμαι δεσμευμένη και είμαι περήφανη» ανέφερε μέσα σε όλα.

Επισύναψε παράλληλα μια δήλωση της δικηγόρου της Audrey Msellati που ανέφερε ότι η πελάτισσά της είχε «απειληθεί με θάνατο, βασανιστήρια και βιασμό” και είχε γίνει στόχος “αντισημιτικών, ομοφοβικών, σεξιστικών και προσβλητικών σχολίων για το σώμα της». «Σήμερα καταθέτει αρκετές καταγγελίες για αυτές τις πράξεις, είτε διαπράχθηκαν από Γάλλους είτε από ξένους, και σκοπεύει να διώξει οποιονδήποτε την εκφοβίζει στο μέλλον».