09 Ιουλίου 2024

«Η σχέση μας άλλαξε επίπεδο»: Η Μονακό γίνεται... Iron Man και o Παναθηναϊκός Captain America με αφορμή τον Παπαγιάννη - Βίντεο


«Εμείς πηγαίνοντας τη σχέση μας με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο επόμενο επίπεδο μετά την υπογραφή των Καλάθη και Παπαγιάννη» αναφέρει χαρακτηριστικά η ευφάνταστη ανάρτηση
Η Μονακό ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος αποτελεί ακόμη μία προσθήκη Έλληνα παίκτη στους Μονεγάσκους, μετά από αυτή του Νικ Καλάθη, και ανήρτησε ένα επικό ποστ για αυτή την εξέλιξη! 

«Εμείς πηγαίνοντας τη σχέση μας με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο επόμενο επίπεδο μετά την υπογραφή των Καλάθη και Παπαγιάννη» αναφέρει χαρακτηριστικά η ευφάνταστη ανάρτηση, με ένα βίντεο του Τόνι Σταρκ/Iron Man και του Στιβ Ρότζερς/Captain America να σφίγγουν τα χέρια... συμβολίζοντας τις δύο ομάδες.


Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός της Μονακό είναι γνωστή για τις πρωτότυπες, αλλά και σαρκαστικές της αναρτήσεις κατά αντιπάλων. Σε προηγούμενη ανάρτηση παρομοιάζει τον Παπαγιάννη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με αυτοκίνητα, αναφέροντας «ποιος έχει ανάγκη τον Γιάννη όταν έχεις τον Παπαγιάννη;»