09 Ιουλίου 2024

📺Ο ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ🤣😜Αλέξανδρος Κοψιάλης: Η άβολη στιγμή που ο IShowSpeed τον αγνοεί για να φάει πιτόγυρα – Δείτε βίντεο


Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο IShowSpeed. Αφού έγινε γνωστό πως ο παγκοσμίου φήμης Youtuber έχει έρθει στην χώρα μας, εκατοντάδες νέα παιδιά, αλλά και γνωστοί influencers, προσπάθησαν να τον γνωρίσουν. Ανάμεσά τους και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος όμως είχε μία άβολη στιγμή με τον star των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης πλησίασε τον IShowSpeed την στιγμή που ο διάσημος Youtuber περίμενε να φάει το πρώτο του πιτόγυρο.

Ενώ ο γνωστός influencer είχε ξεκινήσει να του μιλάει, ο IShowSpeed ενημερώθηκε πως η παραγγελία του είναι έτοιμη και γεμάτος ενθουσιασμό πήρε την τσάντα με τα σουβλάκια και πήγε να φάει, αγνοώντας τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

@paragkagr ΑΚΥΡΟ ΚΟΨΙΑΛΗΣ απο iShowSpeed 😆❌❌❌#ishowspeed #κοψιαλης #kopsialis #ishowspeedclipz #greece #akyros🥴 ♬ πρωτότυπος ήχος - ΠαράγκαGR

Αξίζει να σημειωθεί, πως τελικά ο επιτυχημένος Έλληνας δημιουργός περιεχομένου κατάφερε να βγάλει μία φωτογραφία με τον παγκοσμίου φήμης Youtuber, την οποία και ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram.