16 Ιουλίου 2024

Παρών στην εναρκτήρια Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Μπελέρης-Συνάντηση και με τον Μαργαρίτη Σχοινά (Photos)


Στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παρέστη σήμερα, Τρίτη, ο ευρβουλευτής της ΝΔ, Φρέντι Μπελέρης, ύστερα από την πενθήμερη άδεια που του παραχωρήθηκε από τις αλβανικές αρχές.

Μπελέρης σε Μητσοτάκη: Θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας – Ευχαριστώ που με στηρίξατε
«Ευρώπη σημαίνει ελευθερία, υπερηφάνεια, αξιοπρέπεια», σημειώνει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσθέτει: «Σήμερα, ξεκινάμε μαζί και ξεκινάμε δυνατα! Για όσα τράβηξα και άντεξα χάρη στη στήριξη σας τους τελευταίους 15 μήνες, για την μεγάλη ευθύνη που μου δώσατε με τη ψήφο σας, αλλά και για όλα αυτά που έχουμε μπροστά μας και πρέπει να πετύχουμε».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Στην εναρκτήρια Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.
Σήμερα, ανέλαβα και επίσημα καθήκοντα ως Ευρωβουλευτής. Μια στιγμή που με γεμίζει με μεγάλη υπερηφάνεια και συγκίνηση.
Ευρώπη σημαίνει ελευθερία, υπερηφάνεια, αξιοπρέπεια. Σημαίνει υπόσχεση για μια καλύτερη ζωή. Για το ευρωπαϊκό όνειρο που πρέπει να δυναμώσει ξανά θα εργαστώ με όλη μου την ψυχή.
Σήμερα, ξεκινάμε μαζί και ξεκινάμε δυνατα!
Για όσα τράβηξα και άντεξα χάρη στη στήριξη σας τους τελευταίους 15 μήνες, για την μεγάλη ευθύνη που μου δώσατε με τη ψήφο σας, αλλά και για όλα αυτά που έχουμε μπροστά μας και πρέπει να πετύχουμε».

Δείτε την ανάρτηση:


Στο Στρασβούργο ο Φρέντι Μπελέρης – Συνάντηση με τον Μαργαρίτη Σχοινά

Στο περιθώριο της ορκωμοσίας των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Φρέντι Μπελέρης νωρίτερα είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά. Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση επικεντρώθηκε σε μια σειρά από ζητήματα για την επόμενη ευρωκοινοβουλευτική περίοδο, μεταξύ των οποίων τη σημασία του κράτους δικαίου για όλα τα υποψήφια προς ένταξη στην ΕΕ κράτη.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Σχοινάς, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τη χαρά και την συγκίνησή του για τη συνάντηση με τον κ. Μπελέρη, επισημαίνοντας ότι «Ευρώπη ίσον ελευθερία».