13 Αυγούστου 2024

Τρόμος για 18χρονη τουρίστρια στη Ρόδο – Κατήγγειλε ότι 30χρονος την νάρκωσε και την βίασε


Τον τρόμο έζησε μια 18χρονη Σουηδή που έπεσε θύμα βιασμού από 30χρονο ομοεθνή της στη Ρόδο.

Ρόδος: Συνελήφθη 29χρονος με την κατηγορία του βιασμού 32χρονης τουρίστριας
Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας, όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της περασμένης Παρασκευής (9/8) όταν γνωρίστηκε με τον 30χρονο και σε ένα μπαρ στην πόλη της Ρόδου. Έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνα με την ίδια, ξύπνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο 30χρονος γυμνή, όπως αναφέρει το dimokratiki.gr.

Επιπρόσθετα, η 18χρονη ανέφερε πως πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος άνδρας της έριξε ουσία στο ποτό της, ώστε να μη θυμάται κι αφού την οδήγησε εκεί, χωρίς να έχει τις αισθήσεις της και χωρίς τη συγκατάθεσή της, τη βίασε.

Μάλιστα, έδωσε στις Αρχές και περιγραφή του φερόμενου ως δράστη, ενώ ανέφερε ότι προ ημερών είχε προβεί σε συναινετικό σεξ μαζί του δύο φορές και συγκεκριμένα την 5η και 6η Αυγούστου 2024.

Η 18χρονη υποστήριξε, επίσης, ότι όταν γύρισε στο διαμέρισμά της, είδε μελανιές στους γλουτούς της και τόνισε ότι δεν έχει κάνει μπάνιο για να κρατήσει αποδεικτικά στοιχεία. Τόνισε μάλιστα ότι πριν από ενάμιση χρόνο περίπου είχε πέσει θύμα βιασμού και είχε καταγγείλει το γεγονός στις αρχές της Σουηδίας.

Εντοπίστηκε σε μπαρ

Η Αστυνομία της Ρόδου έκανε έρευνα για τον εντοπισμό του 30χρονου Σουηδού, ο οποίος βρέθηκε και προσήχθη. Αφού αναγνωρίστηκε από την παθούσα, συνελήφθη.

Εξεταζόμενος στο πλαίσιο της προανάκρισης ο ανωτέρω κατηγορούμενος, δεν αποδέχθηκε την κατηγορία. Τόνισε όμως ότι έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν και συγκεκριμένα προ 10ετίας για βιασμό στην Σουηδία.

Απολογούμενος ενώπιον του Ανακριτή αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι είχαν ερωτικές επαφές με την 18χρονη τρεις μέρες συνεχόμενα με την συναίνεσή της. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε τελικά ελεύθερος, με εγγύηση ύψους 1.000 ευρώ