04 Αυγούστου 2024

📺Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρόκριση για τον Τεντόγλου στον τελικό του μήκους με το πρώτο άλμα! "Παπατζικικια λένε για το ταρτάν! Εγώ περάσαμε τη μια ενώ ο Καραλής χρειάστηκε 3 προσπάθειες😝"[βίντεο]


Ο Μίλτος Τεντόγλου πέρασε στον τελικό του άλματος εις μήκος, με το πρώτο του άλμα στους προκριματικούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πέρασε με χαρακτηριστική άνεση στον τελικό του αγωνίσματός του.

Aπίθανος, εξαιρετικά άνετος όπως πάντα, ο κορυφαίος άλτης Μίλτος Τεντόγλου πέρασε στον τελικό του άλματος εις μήκος με την πρώτη προσπάθεια στα 8,32 μ. Ο κορυφαίος άλτης του πλανήτη έκανε… επίδειξη δύναμης..

Στο μήκος το όριο για την πρόκριση είναι στα 8,15 μ.

Ο μεγάλος τελικός του μήκους στους φετινούς Ολυμπιακούς είναι την Τρίτη στις 21:15, με τον Μίλτο Τεντόγλου, ολυμπιονίκη, παγκόσμιο πρωταθλητή, πρωταθλητή Ευρώπης, να διεκδικεί ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο.

Μίλτος Τεντόγλου: Μπορώ να πηδήξω πάρα πολύ παραπάνω

Στις πρώτες τους δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ ο Μίλτος Τεντόγλου έδωσε το στίγμα του για το τι να περιμένουμε στον τελικό της Τρίτης.

«Μπορώ να πηδήξω πάρα πολύ παραπάνω, αυτό ήταν πολύ απλό για μένα. Ήταν ελεγχόμενη προσπάθεια και θα δούμε τώρα σε δύο ημέρες που θα μπω όλα μέσα».

Στην ερώτηση για το ταρτάν και εάν ευνοεί τους αθλητές, ο Τεντόγλου δήλωσε ότι αυτό δεν ισχύει, αν και του ιδίου του αρέσει περισσότερο. «Παπατζιλίκια ότι ευνοεί 2% το ταρτάν. Εμένα πάντως με βολεύει αυτό το γήπεδο, το σκληρό ταρτάν, τρέχω πιο καλά, πηδάω πιο ψηλά», είπε.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδωσε επίσης το πλαίσιο κατά το οποίο θα μπορούσε να κάνει και ρεκόρ την Τρίτη. «Άμα με ευνοήσει λίγο ο καιρός μπορώ και παραπάνω, με άνεμο σαν τον σημερινό δεν γίνεται να κάνεις ρεκόρ. Αν έχει καλή μέρα, μπορώ να κάνω μέχρι και ρεκόρ», είπε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο.



Το τρολάρισμα Τεντόγλου σε Καραλή (video)

Όταν ο Εμμανουήλ Καραλής είχε κάνει το πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ είχε ποστάρει μια φωτογραφία του με τον Μίλτο Τεντόγλου για να τον τρολάρει καθώς παρά τις τεράστιες διακρίσης του δεν έχει καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ του Τσάτουμα...

Πρίν από λίγες ημέρες φρόντισαν να... ενημερώσουν τους πάντες ότι έφτασαν στο Ολυμπιακό Χωριό μ' ένα βίντεο που ετοίμασε ο Μανόλο και ο Μίλτος είχε τον ρόλο του αφηγητή.

Σήμερα όμως ήταν η η σειρά του Μίλτου για να... απαντήσει στο τρολάρισμα του κολλητού του, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να τον συγχαρούν για την πρόκριση του στον τελικό του μήκους των Ολυμπιακών Αγώνων όταν επέστρεψε στο Χωριό.

Κι όπως ακούγεται στο βίντεο που πόσταρε ο Μανόλο, ο Τεντόγλου του λέει με ύφος: «Easy (εύκολο), αυτός τρία άλματα για να περάσει τελικό, εγώ ένα».