02 Αυγούστου 2024

📺Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Βούρκωσε ο Απόστολος Χρήστου στην απονομή του αργυρού μεταλλίου-«Τα έπαιξα όλα για όλα και ανταμείφθηκα» – ΒΙΝΤΕΟ


Οι Ολυμπιακοί Αγώνες “χρωστούσαν” ένα μετάλλιο στον Απόστολο Χρήστου, με τον Έλληνα αθλητή να το χάνει στα 100μ ύπτιο ανδρών για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου, αλλά να κατακτά το ασημένιο στα 200μ ύπτιο.

Στην απονομή των μεταλλίων ο Χρήστου λύγισε, συγκινήθηκε και βούρκωσε, κάνοντας ολόκληρη την Ελλάδα να συγκινηθεί και να ανατριχιάσει.


Οι δηλώσεις του Απόστολου Χρήστου μετά τον θρίαμβο – «Τα έπαιξα όλα για όλα και ανταμείφθηκα»

Τεράστια επιτυχία για τον Απόστολο Χρήστου στα 200μ, που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ύπτιο, στο αγώνισμα της κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Απόστολος Χρήστου, εμφανώς συγκινημένος, ανέφερε: «Δεν το πιστεύω, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Ήξερα ότι έπρεπε να πέσω για το μετάλλιο, μπήκα δυνατά, εκβίασα την θέση, στο τέλος έχασα δυνάμεις, αλλά είχα κερδίσει πολλά από τα πρώτα 150μ. και κατάφερα να πάρω το μετάλλιο», δήλωσε ο αργυρός Ολυμπιονίκης στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Τα έπαιξα όλα για όλα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, το ήθελα πραγματικά. Ο προπονητής μου (σ.σ. Παναγιώτης Βελέντζας) μου είπε να μπω δυνατά από τα πρώτα μέτρα και να παραμείνω δυνατός. Τώρα πια το 200άρι θα γίνει το αγαπημένο μου», κατέληξε ο Έλληνας κολυμβητής.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του μετα τον αγωνα και μετα την απονομη: