08 Αυγούστου 2024

Συνελήφθη 51χρονος για revenge p@rn – 61χρονη🤣🤦‍♂️ καταγγέλλει ότι απειλούσε να την εκθέσει


[Αυτό το "χωρίς τη συγκατάθεσή της" μ'αρέσει🤣🤣🤦‍♂️δηλ. η άλλη 61 χρονών ξεβρακωνονταν σε βιντεοκλήσεις με κάποιο άγνωστο κι έπεσε απ' τα σύννεφα που ο άλλος την κατέγραφε]

Στη σύλληψη ενός 51χρονου άντρα προχώρησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο 51χρονος κατηγορείται πως χρησιμοποίησε revenge porn για να εκβιάσει 61χρονη γυναίκα που τον κατήγγειλε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άντρας συνελήφθη κατόπιν καταγγελίας του φερόμενου θύματος, κατηγορούμενος για εκδικητική πορνογραφία κατ’ εξακολούθηση και αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου.

Η γυναίκα καταγγέλλει πως ο εν λόγω, διαχειριστής προφίλ σε σελίδα κοινωνικών δικτύων, απέκτησε μετά από μεταξύ τους επικοινωνία και χωρίς τη συγκατάθεσή της, υλικό ερωτικού περιεχομένου.

Πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, ο 51χρονος φέρεται να απειλούσε, τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου, την 61χρονη ότι θα προβεί στο διαμοιρασμό του επίμαχου υλικού σε τρίτους, αν δεν συνευρισκόταν ερωτικά μαζί του.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας, ταυτοποιήθηκε το ψηφιακό και τηλεφωνικό προφίλ του 51χρονου, τον οποίο παγίδευσαν, στήνοντας δήθεν συνάντηση με τη γυναίκα σε περιοχή της Αθήνας.

Από την επακόλουθη σωματική έρευνα και έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και λάπτοπ, ενώ παράλληλα επαληθεύτηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, καθώς βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο, στις οποίες απεικονιζόταν η παθούσα σε ερωτικές περιπτύξεις.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων, με τον κατηγορούμενο να οδηγείται στον εισαγγελέα.