08 Αυγούστου 2024

📺Καρέ – καρέ η στιγμή που γιος δέχεται σφαίρα για να προστατεύσει την μητριά του από επίδοξο απαγωγέα – Δείτε το βίντεο


Ένας κακοποιός προσπάθησε να απαγάγει μια γυναίκα και πυροβόλησε τον γιο της που προσπάθησε να τον σταματήσει στο Χιούστον των ΗΠΑ.

Το συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και οι στιγμές που εκτυλίσσονται προκαλούν σοκ.

Προσπάθησε να την απαγάγει

Στο οπτικό ντοκουμέντο που έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας φαίνεται η γυναίκα να κατευθύνεται προς το αμάξι της, όπου την περιμένει ήδη ο γιός της στην θέση του συνοδηγού.

Τη στιγμή που η γυναίκα πλησιάζει στο αυτοκίνητο και ετοιμάζεται να ανοίξει την πόρτα εμφανίζεται από πίσω της ο κακοποιός κραδαίνοντας το όπλο του.

«Είχαμε μόλις τελειώσει τη βάρδια μας στο εστιατόριο που δουλεύουμε και επειδή είχα καθυστερήσει ο γιος μου με περίμενε στο αμάξι», είπε η Σάρλοτ Τάκερ στους αστυνομικούς. «Μόλις πλησίασα στην πόρτα του αυτοκινήτου εμφανίστηκε ένας άνδρας με όπλο», συμπλήρωσε.

Στο βίντεο ο κακοποιός φαίνεται να απαιτεί από την γυναίκα να μπει στο αμάξι, υπό την απειλή του όπλου. Για ελάχιστα δευτερόλεπτα ο διάλογος συνεχίζεται με τη γυναίκα έντρομη να αρνείται να μπει στο αυτοκίνητο κάνοντας βήματα προς τα πίσω.

Ηρωικός γιος

Την ώρα που ο κακοποιός έχει πλησιάσει απειλητικά την γυναίκα, μέσα από το αμάξι πετάγεται ένας νεαρός άνδρας, ο 16χρονος γιος της Τάκερ, Γουίλιαμ Χάντερ. Ο νεαρός φαίνεται να πετάει κάτι στον κακοποιό, που αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν ένα γυάλινο μπουκάλι. Ο επίδοξος απαγωγέας αμέσως σηκώνει το όπλο, πυροβολεί και τραυματίζει τον Χάντερ, ο οποίος αφού δέχεται τον πυροβολισμό τρέπεται σε φυγή.

Ο κακοποιός, τελικά, μπαίνει μόνος του στο αμάξι προκειμένου να διαφύγει. Δευτερόλεπτα μετά, στο πλάνο φαίνεται ο 16χρονος να επιστρέφει για να βρει την μητέρα του, όμως καταρρέει λόγω του τραυματισμού του. Αμέσως μια υπάλληλος από διπλανό κατάστημα σπεύδει να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, βάζοντας πάνω στο τραύμα την μπλούζα που φορούσε, εωσότου τον παραλάβει ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει επειγόντως σε κοντινό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις αρχές του Τέξας, ο 16χρονος ήταν πολύ τυχερός, αφού η σφαίρα τρύπησε το στήθος του και βγήκε από την πλάτη.

Η αστυνομία κατεδίωξε τον κακοποιό τον οποίο και συνέλαβε αρκετή ώρα αργότερα.

Δείτε βίντεο από το συγκλονιστικό περιστατικό: