13 Αυγούστου 2024

📺Εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός γυναίκας σε καμμένο κτήριο επιχείρησης στο Πάτημα Βριλησσίων


Εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός γυναίκας στο Πάτημα Βριλησσίων
Αντιμέτωπη με ένα εφιαλτικό σκηνικό είναι για δεύτερη νύχτα η Αττική, εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται από το μεσημέρι της Κυριακής. Το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε από πυροσβέστες απανθρακωμένη σορός, πιθανόν γυναίκας, σε κτίριο επαγγελματικής χρήσης στο Πάτημα Βριλησσίων.


Σημειώνεται ότι νωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες ότι υπάρχει μία για αγνοούμενη γυναίκα περίπου 65 ετών, η οποία εργαζόταν σε μια εταιρεία με στολισμούς κηδειών στην οδό Αναπαύσεως. Ωστόσο, η πληροφορία δεν επιβεβαιωνόταν από τις αρχές. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης, είπε ότι δεν είχε γίνει αναφορά στην Πυροσβεστική. »Επειδή την τελευταία ώρα, γίνεται αναφορά για αγνοούμενο άτομο στην περιοχή της πυρκαγιάς, σας γνωρίζουμε ότι στιγμής το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δεν έχει δεχθεί κλήση ή κλήσεις για ανάλογο περιστατικό», ανέφερε συγκεκριμένα.

Νωρίτερα το Star είχε μεταδώσει πως όταν ξέσπασε η φωτιά στην εταιρεία, οι 20 εργαζόμενοι πρόλαβαν να βγουν έξω, όμως ανάμεσά τους δεν είδαν τη γυναίκα. Επειδή έχει δύο εισόδους η εταιρεία υπέθεσαν ότι μπορεί να έτρεξε και να βγήκε. Ωστόσο, την καλούσαν στο κινητό, το οποίο ήταν κλειστό.