03 Αυγούστου 2024

ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ: ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΤΙΣΤΡΑ ΓΙ ΤΗ ΦΑΡΛΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ😂😂🤦🏻‍♂️Κασσελάκης: «Μια δεξαμενή νερού καλλωπίσαμε, άρα τζίφος η ''αποκάλυψη''»


Αυτό υποστηρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος με τίτλο: «Η παράνομη και αυθαίρετη πισίνα του Κασσελάκη στις Σπέτσες».

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει στην ανάρτησή του:

Για την «πισίνα» (βάθους 1,40 μέτρων) του σπιτιού μου στις Σπέτσες, τον Μάιο του 2023 ζήτησα από τους μηχανικούς μου να υποβάλουν όλα τα σχετικά έγγραφα, ώστε να εκδοθούν όλες οι άδειες εργασιών ανακαίνισης του σπιτιού. Κατά τη διάρκεια τους, έγιναν παράλληλα και εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης του περιβάλλοντος χώρου (αυλής), στις οποίες αναδείχθηκε και καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού, η οποία υπήρχε για δεκαετίες στον ίδιο ακριβώς χώρο (όπως και πηγάδι). Χωρίς να γίνει ΚΑΜΙΑ ΕΚΣΚΑΦΗ. Άρα, τζίφος η «αποκάλυψη».

Γεωργιάδης: Οι ξαπλώστρες γύρω γύρω είναι για την δεξαμενή του νερού;

«Οι ξαπλώστρες γύρω γύρω είναι για την δεξαμενή του νερού;….μα τα γράφετε αυτά χωρίς ίχνος ντροπής;» έγραψε κάτω από την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Μαρινάκης σε Κασσελάκη: Μερικές φορές είναι προτιμότερο να μην απαντάς καθόλου

Λίγο αργότερα, ο Παύλος Μαρινάκης σε νέα δήλωση, ανέφερε για την απάντηση Κασσελάκη:

«Μερικές φορές είναι προτιμότερο να μην απαντάς καθόλου από το να γράφεις ''αναδείχθηκε και καλλωπίστηκε παλαιότερη δεξαμενή νερού'' για να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα».