12 Αυγούστου 2024

📺Ολυμπιακοί Αγώνες-Τελετή λήξης: Χολιγουντιανό σόου από τον Τομ Κρουζ - Μπήκε... πετώντας και έφυγε με μηχανή πηγαίνοντας την Ολυμπιακή Σημαία στο LA-Το σβήσιμο της φλόγας


Με στιλ που παρέπεμπε σε Mission Impossible και Top Gun, ο... αειθαλής σταρ έδωσε το δικό του χρώμα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Τομ Κρουζ έλαβε μέρος με τον δικό του εντυπωσιακό τρόπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Ο Χολιγουντιανός σταρ παρέδωσε την... «σκυτάλη» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 στην επόμενη διοργανώτρια πόλη, το Λος Άντζελες χαρίζοντας στο κοινό ένα μοναδικό σόου.

Στο τέλος της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά την εμφάνιση της H.E.R., ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός εμφανίστηκε στο Στάδιο και άρχισε να αιωρείται από την κορυφή του πριν φτάσει στον πρώτο του προορισμό, τον αγωνιστικό χώρο του State de France.

Δείτε βίντεο:


Στην πλάτη του κουβαλούσε την επίσημη Ολυμπιακή σημαία, την οποία και... έκλεψε, για να την παραδώσει στο Λος Άντζελες.

Στη συνέχεια σε ένα δίλεπτο, βιντεοσκοπημένο κλιπ, ο Τομ Κρουζ φάνηκε να οδηγά τη μοτοσικλέτα του προς ένα αεροπλάνο, με το οποίο έπειτα ταξίδεψε προς τον επόμενο σταθμό του, καθώς μετέφερε την Ολυμπιακή σημαία από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες.

Τέλος, ο ηθοποιός πήδηξε από το αεροπλάνο και προσγειώθηκε στην πινακίδα του Χόλιγουντ σχηματίζοντας τους Ολυμπιακούς κύκλους προσθέτοντας 3 Ο πάνω από τα 2 O του Hollywood. 


Με ένα βίνεο που έχει γυριστει και στις δύο μεριές του Ατλαντικού, δείχοντας τον κορυφαίο πρωταγωνιστή να περνάει από τα εμβηματικά σημαία του Παρισιού, να πέφτει με αξελίπτωτο για να φτάσει στο Χόλιγουντ, πριν δώσει με τη σειρά του την Ολυμπιακή σημαία σε άλλους διάσημους αθλητές, Κέιτ Κόρτνεϊ, Μάικλ Τζόνσον, Τζάκερ Ίτον.
Η Κόρντει πήγε στο κέντρο της πόλης στο LA Memorial Coliseum, το οποίο ήταν ένας χώρος το 1932 και το 1984, ο Τζόνσον πέρασε μέσα από τις γειτονιές του Λος Άντζελες και ο Ίτον ολοκλήρωση τη «σκυταλοδρομία» σημαίας στην παγκοσμίου φήμης Venice Beach.

Ένα βίντεο που παιζόταν υπό τους ήχους των Red Hot Chili Peppers, τους οποίους διαδέχθηκε η Μπίλι Άϊλις και αργότερα ο Σνουπ Ντογκ, όλοι τους από την ηλιόλουστη Καλιφόρνια..




Το σβήσιμο της Ολυμπιακής Φλόγας

Όλα αυτά πριν το μεγάλο φινάλε. Το αποκορύφωμα. Ο Λεόν Μαρσάν έφτασε στο Stade de France με το φανάρι που είχε την Ολυμπιακή Φλόγα. Δίπλα στους έξι αθλητές που εκπροσωπούσαν τις πέντε ηπείρους και τους πρόσφυγες, και τον Λεόν Μαρσάν, ο Τόμας Μπαχ κήρυξε τη λήξη των Ολυμιακών Αγώνων, με τους αθηλτές να φυσάνε για το σβήσιμο της Φλόγας, καλώντας για το ραντεβού στο Λος Άντζελες.
«Σύμφωνα με την παράδοση, καλώ τη νεολαία του κόσμου να συγκεντρωθεί σε τέσσερα χρόνια από τώρα στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, για να γιορτάσει μαζί μας τους Αγώνες της XXXIV Ολυμπιάδας», είπε ο πρόεδρος της ΔΟΕ.