24 Αυγούστου 2024

ΛΑΘΡΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ🤷🏻‍♂️🤦🏻‍♂️Ηράκλειο: Στιγμές τρόμου για ζευγάρι Ολλανδών – Αποπειράθηκαν να βιάσουν την γυναίκα και επιτέθηκαν στον σύντροφό της


Στιγμές τρόμου έζησε ένα ζευγάρι από την Ολλανδία τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Λιμένα Χερσονήσου, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, ekriti.gr, το ζευγάρι 18 και 19 ετών, βρισκόταν σε σημείο πίσω από το λιμάνι όταν ξαφνικά δύο άνδρες, τούς επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε την άλλη ημέρα στις Λιμενικές Αρχές η γυναίκα, ο ένας την έριξε κάτω με σκοπό να την βιάσει έχοντας κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχό του ενώ ο δεύτερος δράστης χτύπησε τον σύντροφό της όταν εκείνος προσπάθησε να την βοηθήσει.

Η γυναίκα από την Ολλανδία, κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές με τα στελέχη του Β’ Λιμενικού Τμήματος Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, να κινούνται ταχύτατα και να εντοπίζουν τους δράστες, αξιοποιώντας και υλικό από κάμερες επιχειρήσεων στην περιοχή.

Πρόκειται για δύο άνδρες από το Σουδάν 20 και 23 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (23/8) για απόπειρα βιασμού και σήμερα οδηγούνται ενώπιον του Εισαγγελέα.