13 Αυγούστου 2024

📺ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ ΤΟΥ MEGA ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ🤦‍♂️😠«Δεν καταλαβαίνω πώς δεν έφυγε», λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όπου βρέθηκε απανθρακωμένη η γυναίκα


[Δείτε στο βίντεο πόσο ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ είναι ο καραγκιόζης του MEGA και πόσο σοβαρά μιλάει ο πολίτης!!!
ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ MEGA σε ερώτηση πάσα για γκρίνια και ουρλιαχτά: Αν σας ρωτούσε κάποιος αν είστε ευχαριστημένος από τον τρόπο που αντέδρασε η πολιτεία τι θα λέγατε; ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ "ΞΕΡΩ! ΚΟΥΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΛΛΑ..."
Και εκεί που ο κάφρος του Μαρινάκη περιμένει να αρχίσουν μπινελίκια για τον Κυριάκο για να τα παίξουν στις ειδήσεις... του τη χάλασε ο ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας που κάηκε 🤷‍♂️🤷‍♂️ ]

Η μεγάλη φωτιά στην Αττική είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια γυναίκα.

Η γυναίκα εργαζόταν σε βιοτεχνία στο Πάτημα Χαλανδρίου και έχασε τη ζωή της καθώς εγκλωβίστηκε στο κτίριο που κάηκε ολοσχερώς.

«Χάσαμε τη φίλη τη Νάντια, χάσαμε μια πολύ καλή φίλη και συνάδελφο», είπε στην ΕΡΤ γείτονας της επιχείρησης. Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είπε «πώς δεν έφυγε, δεν μπορώ να καταλάβω. Εργαζόταν σε εμένα 20-25 χρόνια. Έχω 13-14 υπαλλήλους, είχαν σχολάσει οι περισσότεροι γιατί δεν είχε δουλειά. Και εγώ τα έχω χαμένα, δεν ξέρω τι να σας πω, και εγώ εκπλήσσομαι από ό,τι συνέβη».


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, δύο εργαζόμενοι που γλίτωσαν την τελευταία στιγμή από την πύρινη λαίλαπα, καθώς πήδηξαν τον φράκτη για να σωθούν, είπαν ότι η άτυχη γυναίκα, παρέμεινε πίσω καθώς μιλούσε στο τηλέφωνο.

Μάλιστα όπως υποστήριξαν όταν της φώναξαν να βγει, φέρεται να τους είπε «θα έρθω σε λίγο».

Η σορός της εντοπίστηκε απανθρακωμένη στο μπάνιο της επιχείρησης όπου εκτιμάται ότι προσπάθησε να βρει καταφύγιο όταν αντιλήφθηκε ότι η φωτιά στο κτίριο επεκτάθηκε. 

Με βάση τις πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα 65 ετών, από τη Μολδαβία η οποία διέμενε πολλά χρόνια στην Ελλάδα και εργαζόταν στον συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχαν δηλώσει την γυναίκα ως αγνοούμενη στο Δήμο. Δυστυχώς η έρευνα εντοπισμού της είχε τη χειρότερη κατάληξη.