19 Σεπτεμβρίου 2024

Θύρα 13 για το πανό στην Κύπρο και Αταμάν: Είμαστε υπέρ των αδικημένων λαών, δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγγνώμη


Ανακοίνωση για το πανό που ανέβηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού στην Κύπρο που προκάλεσε την αντίδραση του Εργκίν Αταμάν, εξέδωσε η Θύρα 13. 

Ο Τούρκος προπονητής του μπασκετικού Παναθηναϊκού ενοχλήθηκε από το πανό που ανέβηκε στο γήπεδο και έγραφε: «50 χρόνια παράνομης κατοχής, κανείς δεν ξεχνά» και αποβλήθηκε από τον αγώνα. 

Εν συνεχεία δήλωσε μέσω των social media ότι «τα γήπεδα είναι τόπος φιλίας και ειρήνης και όχι πολιτικής» ενώ μιλώντας στα ΜΜΕ της χώρας του είπε ότι: «Η Θύρα 13 μού ζήτησε συγγνώμη». 

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και δύο ημέρες μετά αντέδρασε και η Θύρα 13. 

Η ανακοίνωση της Θύρας 13 

«Η ΘΥΡΑ 13 είναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και σαν οικογένεια πάντα θα υποστηρίζει τα αδέρφια της και θα βγαίνει μπροστά ως ασπίδα, στους παίχτες, σε όσους είναι γύρω από την ομάδα αλλά και σε όλους αυτούς που μας κάνουν υπερήφανους ως σύλλογο! Ιστορικά πάντα θα τοποθετούμαστε υπέρ των αδικημένων λαών...

Συγγνώμη δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε κάπου. Η στήριξη και η αγάπη μας στον προπονητή και όλη την ομάδα μπάσκετ είναι αδιαμφισβήτητη, αστείρευτη και η αγάπη αυτή για το τμημα μας κάνει τρελούς!!! Κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτό που έχει χτιστεί τους τελευταίους μήνες και τελειωμό δυστυχώς για πολλούς από εσάς δεν θα έχει».