08 Σεπτεμβρίου 2024

📺ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ😝😂ΣΥΡΙΖΑ: Πέρασε η πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη με 163 ναι-Κασσελάκης: Είμαι λυτρωμένος, είδαν όλοι τι ζω από την πρώτη ημέρα που εκλέχτηκα πρόεδρος


Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς μετά την ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή, πέρασε με άνεση η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη που κατέθεσαν χθες οι 87 και στήριξε ο Παύλος Πολάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση πέρασε με 163 «ναι», 120 καταψήφισαν ενώ βρέθηκαν και 3 άκυρα-λευκά.

Υπενθυμίζεται ότι στην ψηφοφορία μετείχαν 286 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής τα 210 στην κάλπη και τα 76 τηλεφωνικά.


Κασσελάκης μετά το ναι για την πρόταση μομφής: Είμαι λυτρωμένος γιατί είδαν όλοι οι πολίτες την μομφή που ζω από την πρώτη ημέρα που εκλέχτηκα πρόεδρος

«Είναι πρωτοφανές η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται την ψήφο των μελών του κόμματος. Έτσι πέρασα έναν ολόκληρο χρόνο. Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ και θα λογοδοτώ πάντα στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε και αποχώρησε από τη συνεδρίαση που συνεχίζεται κανονικά.


Μετά την εξέλιξη αυτή όλα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται για άλλη μια φορά στις κάλπες για εκλογή αρχηγού

Βάσει του καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ, το επόμενο βήμα είναι η προσφυγή σε έκτακτο συνέδριο στο οποίο θα ανακηρυχθούν οι υποψηφιότητες.

Ήδη ο Παύλος Πολάκης έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής ενώ και ο Στέφανος Κασσελάκης έχει δηλώσει ότι θα είναι «παρών» στη διαδικασία.