11 Σεπτεμβρίου 2024

📺«Ζητάς 3.000€ από μικρά ταβερνάκια για να τα διαφημίσεις» κατηγόρησαν τον Δούση... και απάντησε χωρίς να απαντήσει🤣🤷‍♂️(Vid & Pic)


Με ένα βίντεο στο TikTok θέλησε να απαντήσει ο Τάσος Δούσης σε όσους τον κατηγορούν πως στην ταξιδιωτική του εκπομπή «Εικόνες» επιλέγει πάντα να επισκεφτεί ακριβούς προορισμούς, ξενοδοχεία και εστιατόρια, υποστηρίζοντας πως όσα παρουσιάζει δεν ανταποκρίνονται στο budget του μέσου Έλληνα.

Ο ίδιος, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, έδωσε στο έν λόγω βίντεο τον τίτλο «’Ο Δούσης πάει στα ακριβά, είναι για πλούσιους, για βαριά πορτοφόλια’ – Η απάντησή μου», λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως ανέκαθεν προτιμούσε να ξοδεύει τα χρήματά του σε ωραία εστιατόρια και ξενοδοχεία και… ας να μην έχει μετά να φάει, παρά να πηγαίνει σε μέρη που δεν ανταποκρίνονται στο γούστο του.

Όπως ήταν λογικό, τα σχόλια έδωσαν και πήραν, ενώ δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του TikTok που βρήκαν την ευκαιρία να του επιτεθούν για όσα βλέπουμε στις εικόνες.

«Εγώ πάλι είχα άκουσει οτι ζητούσε 2.000€ – 3.000€ απο μικρά ταβερνάκια για να τα διαφημίσει», έγραψε κάποιος με τον Δούση να απαντά: «Θα απαντήσω και σε αυτό όταν έρθει η ώρα. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι. Την Τούνη, την Σκορδά κλπ τους ρωτάς πόσα ζητάνε για να διαφημίσουν προϊόντα στη δουλειά τους; Εμένα γιατί με ρωτάς πόσα ζητάω;».



Όσο για τον χρήστη που τον αποκάλεσε «λαμόγιο»;

Ο Τάσος Δούσης ούτε αυτό άφησε αναπάντητο! «Ευχαριστώ με αγάπη από το λαμόγιο της γειτονιάς σας», απάντησε με χιούμορ.



Δείτε το βίντεο:

@tasosdousis1 «Δούση πας μονο στα ακριβά» Απαντώ…#fy #tasosdousis #eikonesbytasosdousis ♬ πρωτότυπος ήχος - Tasos Dousis