03 Σεπτεμβρίου 2024

📺Απόπειρα βιασμού στη Σαλαμίνα: «Πάνω στην θολούρα μου τράβηξα το βίντεο, έπρεπε να το δώσω στην αστυνομία», λέει ο 38χρονος


Σε νέες δηλώσεις προέβη ο 38χρονος που επιχείρησε να σώσει μια κοπέλα από έναν επίδοξη βιαστή, σε παραλία της Σαλαμίνας, και κατέληξε κατηγορούμενος, αφού μετά το περιστατικό ανήρτησε βίντεο που εμφανίζει τον ίδιο να χειροδικεί κατά του 35χρονου, με σκοπό να του αποσπάσει ομολογία.

Ο 38χρονος Αχιλλέας, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, το πρωί της Τρίτης (03/09), πήγε στα δικαστήρια Πειραιά, όπου και κλήθηκε ως μάρτυρας από την ανακρίτρια για το περιστατικό, ενώ σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να απολογηθεί και ως κατηγορούμενος για την παράνομη βιντεοσκόπηση.

Ο ίδιος, μιλώντας στο MEGA, δήλωσε ότι, «πάνω στην θολούρα μου τράβηξα το βίντεο, το ανέβασα, αλλά λόγω εμού εμφανίστηκαν συνολικά 11 κοπέλες για το ίδιο περιστατικό. Είδα τον άνθρωπο αυτόν να κυνηγάει την κοπέλα με σκοπό να την βιάσει ή να την πνίξει μέσα στην θάλασσα. Θα έπρεπε σωστά να σκεφτώ να το παραδώσω στην αστυνομία». 

Μάλιστα, στα δικαστήρια εμφανίστηκε και η 20χρονη, η οποία σε δηλώσεις της ανέφερε ότι, «θέλω να πω μόνο ότι τον στηρίζω. Είμαι δίπλα του και θέλω να τελειώσει όλο αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι, ο 35χρονος επίδοξος βιαστής μετά την απολογία του στον εισαγγελέα, κατά τη διάρκεια της οποίας επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν, λέγοντας ότι πλησίασε την κοπέλα μόνο για να της μιλήσει, κρίθηκε προφυλακιστέος.