01 Σεπτεμβρίου 2024

📺ΚΡΙΜΑ! 4ΗΜΕΡΟΣ ΓΑΜΟΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΦΙΛΑΕΙ😘Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗ ΝΥΦΗ😜😜Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Με beach party στα Χανιά «έπεσε» η αυλαία της τετραήμερης γαμήλιας γιορτής


Με ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι σε ιδιωτικό χώρο γνωστού beach-bar στα Χανιά, ολοκληρώθηκε η τετραήμερη γιορτή για την ανταλλαγή των όρκων αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Το πάρτι ήρθε λίγες ώρες μετά την ανταλλαγή των όρκων, στο αμφιθέατρο του Βοτανικού Κήπου Χανίων, υπό τη μελωδία βιολιών. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, τους όρκους επισφράγισαν με βραχιόλια που δώρισε ο ένας στον άλλον.

Το σκηνικό παραμυθένιο, αφού το καταπράσινο αμφιθέατρο του Βοτανικού Κήπου είχε στολιστεί με μπλε και λευκές ορτανσίες.

Στέφανος και Τάιλερ έφτασαν μαζί, ενώ τα λεωφορεία και τα βαν που μετέφεραν τους καλεσμένους ανέγραφαν το όνομα Φάρλεϊ, όπως λέγεται το σκυλάκι τους.

Στη γαμήλια δεξίωση οι 140 καλεσμένοι γεύτηκαν κρητικές γεύσεις, όπως τσικουδιά, γραβιέρα, μέλι, αρνί, ενώ τους δόθηκε ως δώρο για τσάντα με ντόπια προϊόντα.

Μετά την ανταλλαγή όρκων ακολούθησε πάρτι στον κήπο πολυτελούς βίλας, «σκαρφαλωμένη» σε ένα ιδιωτικό κτήμα στο Ακρωτήρι Χανίων, με μια εντυπωσιακή θέα στον κόλπο της Σούδας. Τότε, οι μητέρες και των δύο, σηκώθηκαν και έδωσαν τις ευχές τους.