14 Σεπτεμβρίου 2024

Δολοφονία στην Νέα Σμύρνη: Η αδελφή του 46χρονου ομολόγησε πως τον σκότωσε


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 46χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του στην Νέα Σμύρνη χθες (13/09), καθώς η αδελφή του ομολόγησε το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρονη που έχει νοητική υστέρηση, ανέφερε στην αστυνομία πως σκότωσε τον αδελφό της έπειτα από έναν έντονο καβγά που είχαν για ασήμαντη αφορμή, όπως έγραψε χθες το enikos.gr, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, το οποίο στη συνέχεια έπλυνε και το άφησε στην κουζίνα.

«Μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό τσακωθήκαμε και τον χτύπησα με το μαχαίρι. Μετά έπλυνα το μαχαίρι στο μπάνιο και το έβαλα στον νεροχύτη», ήταν τα λόγια της προς τους αστυνομικούς που χειρίζονται την τραγική υπόθεση.

Τα δύο αδέλφια, που έχουν νοητική στέρηση, έμεναν τα τελευταία χρόνια μόνα τους στο πατρικό τους σπίτι, μετά τον θάνατο του πατέρα τους και της μητέρας τους.

Σημειώνεται πως, το θύμα είχε πάει στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τις προηγούμενες μέρες, καθώς είχε χτυπήσει με το ποδήλατο και είχε τραύματα στα γόνατα του, και την Πέμπτη πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι.

Οι γείτονες το πρωί της Παρασκευής (13/09), άκουγαν φωνές και φασαρία από το σπίτι και τότε κατάλαβαν ότι τα δύο αδέλφια τσακώνονταν.

Λίγη ώρα αργότερα, η 43χρονη κάλεσε την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου και ανέφερε πως ο αδελφός της δεν ανέπνεε, ζητώντας βοήθεια. Στο σημείο μετέβη η κοινωνική λειτουργός, που διαπίστωσε πως ο 46χρονος ήταν νεκρός και κάλεσε το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου διαπίστωσαν τον θάνατό του, καθώς και ένα ευδιάκριτο τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και έτσι κάλεσαν την Αστυνομία.

Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο κατέληξε πως υπάρχουν σαφείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.