02 Σεπτεμβρίου 2024

📺ΑΜΑ ΣΕ ΛΕΝ ΠΟΥΤΙΝτάδε ΑΡΠΑΖΕΣΑΙ😜Σάλος με την απαράδεκτη συμπεριφορά τενίστριας σε ball girl στο US Open -Τη γιούχαραν οι θεατές [βίντεο]


Μια τενίστρια από το Καζακστάν προκάλεσε αντιδράσεις για την απαράδεκτη συμπεριφορά της προς ένα ball girl κατά τη διάρκεια του US Open.

Η απογοήτευση της Γιούλια Πουτίντσεβα ήταν εμφανής ενώ έχανε στον τρίτο γύρο από την τενίστρια Τζασμίν Παολίνι.

Με την παίκτρια να χάνει το πρώτο σετ, υπήρξε μια άσχημη στιγμή όταν ένα ball girl προσπάθησε να πετάξει τα μπαλάκια του τένις προς το μέρος της πριν κάνει σερβίς.

Η Πουτίντσεβα κοίταζε με απάθεια το κορίτσι με τα χέρια κάτω, χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια να πιάσει τα μπαλάκια που της πέταγε και απλώς τα κοιτούσε να πέφτουν και να κυλούν στα πόδια της.

Στη συνέχεια, σήκωσε τα μπαλάκια και συνέχισε το παιχνίδι της, αγνοώντας το κορίτσι, που είχε σαστίσει. Ωστόσο, το πλήθος δεν της χαρίστηκε, καθώς οι αγενείς κινήσεις της έγιναν αντικείμενο έντονων αποδοκιμασιών από το πλήθος στο Flushing Meadows.


Η «συγγνώμη» της τενίστριας για τη συμπεριφορά της

Η 29χρονη αθλήτρια, ωστόσο, αποφάσισε να απολογηθεί για τις ενέργειές της γράφοντας ένα μήνυμα στα social media.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το ball girl για τον τρόπο που ήμουν, όταν μου έδινε τα μπαλάκια. Ειλικρινά, δεν αφορούσε εκείνη. Ήμουν πραγματικά εκνευρισμένη με τον εαυτό μου που δεν κέρδισα το παιχνίδι από το σημείο διακοπής και μετά άδεια με τα συναισθήματά μου και βαθιά στις σκέψεις μου, ότι δεν εστίαζα καν στο τι συμβαίνει και στο ποιος μου δίνει την μπάλα. Όλα τα παιδιά ήταν καταπληκτικά όπως πάντα στο Open».


Το κοινό δεν ήταν το μόνο που αποδοκίμασε την τενίστρια. Ο Boris Becker, που κέρδισε το US Open το 1989, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ποια πιστεύει η Πουτίντσεβα ότι είναι… απαίσια συμπεριφορά προς το ball girl».

Ο Πιρς Μόργκαν έγραψε επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλώντας για «αηδιαστική αλαζονεία» από την πλευρά της Πουτίντσεβα. «Το ball girl θα έπρεπε να είχε πετάξει το τρίτο μπαλάκι στο σαρκαστικό πρόσωπό της».