13 Σεπτεμβρίου 2024

📺Βουλή: Άγριο επεισόδιο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Με εντολή Παππά δεν επέτρεπαν την είσοδο σε μετακλητό του Κασσελάκη🤣🤣


Ένταση σημειώθηκε στη Βουλή, και συγκεκριμένα έξω από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη.

Το γραφείο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή έχει περάσει πλέον στη δικαιοδοσία του προέδρου της ΚΟ, Νίκου Παππά, μετά την πρόταση μομφής προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Οι έριδες που υπάρχουν στο κόμμα, φαίνεται πως επηρεάζουν και την Βουλή.

Σήμερα το πρωί υπήρξε επεισόδιο έξω από το γραφείου του αρχηγού της αξ. αντιπολίτευσης στην Βουλή, στο ισόγειο του Μεγάρου της Βουλής, όταν απαγορεύθηκε από την Φρουρά σε υπάλληλο να μπει στο γραφείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος υποστήριξε ότι δουλεύει στο γραφείο του αρχηγού της αξ. αντιπολίτευσης πριν ακόμη καν την αφιξη του Στέφανου Κασσελάκη.

Η Φρουρά απάντησε πως  έχει εντολή να μην εισέλθει κανείς στον χώρο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, φέρεται πως έχει ζητήσει να κλειδωθεί το γραφείο και να μην εισέλθεί κανείς πέραν του κ. Παππά και των συνεργατών του. Ο εν λόγω υπάλληλος ήταν μετακλητός, και εργαζόταν στο γραφείο.

Όπως συνηθίζεται, όταν δεν παρίσταται κανείς στο γραφείο του αρχηγού της αξ. αντιπολίτευσης, το γραφείο δεν φυλλάσσεται, παρά μόνο όταν είναι παρών ο αρχηγός της αξ. αντιπολίτευσης.

Σήμερα, βρισκόταν Φρουρά καθώς είχε ζητηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εν τέλει του επετράπη η είσοδος μετά από επαφές και διαβουλεύσεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.