27 Σεπτεμβρίου 2024

📺ΑΛΗΤΕΣ! ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ😲🤦‍♂️Γεωργιάδης για Μαρινέλλα: Η εταιρεία παραγωγής δεν ζήτησε την συνδρομή του ΕΚΑΒ στο Ηρώδειο


Δεν ζητήθηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ στο περιστατικό με την Μαρινέλλα, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Το Ηρώδειο όταν διοργανώνει το οποιοδήποτε γεγονός μία ιδιωτική παράσταση έχει δύο επιλογές. Είτε ο ιδιώτης χορηγός βάσει της σύμβασης του να καλύψει και τις υγειονομικές υπηρεσίες και να φροντίσει να έχει ασθενοφόρο γιατρό ή οτιδήποτε άλλο. Είτε να ζητήσει εγγράφως από το ΕΚΑΒ παρουσία του ΕΚΑΒ. Όσες φορές ζητείται από το ΕΚΑΒ να είναι παρών σε ένα φεστιβάλ, σε ιδιωτικό γεγονός το ΕΚΑΒ είναι πάντα εκεί. Καλύπτουμε το 100% των αιτημάτων», είπε στον ΑΝΤ1 ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Και συνέχισε: «Στην προκειμένη περίπτωση της Μαρινέλλας, να ευχηθώ για άλλη μία φορά περαστικά, δεν είχε ζητηθεί η συνδρομή του ΕΚΑΒ. Άρα δεν το ΕΚΑΒ δεν είχε ασθενοφόρο έξω από το Ηρώδειο».

Όπως εξήγησε ο σταθμός του ΕΚΑΒ με τις μηχανές είναι στην αρχή της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. «Αν συμβεί περιστατικό για τους Χ λόγους η εταιρεία που έχει αναλάβει την παραγωγή δεν έχει ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ συμπολίτης μας το ΕΚΑΒ είναι στο Ηρώδειο σε λιγότερο από τρία λεπτά. Και το ασθενοφόρο από το Σύνταγμα σε πέντε λεπτά», τόνισε ο υπουργός Υγείας.

«Όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό η εταιρεία παραγωγής δεν ζήτησε την συνδρομή του ΕΚΑΒ ούτε το Ηρώδειο ζήτησε συνδρομή του ΕΚΑΒ», σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η επιλογή του να ζητηθεί ιδιωτικό ασθενοφόρο και όχι το ΕΚΑΒ έγινε από τον θεράποντα ιατρό της Μαρινέλλας», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.