23 Σεπτεμβρίου 2024

📺Γιώργος Καρατζαφέρης για ΣΥΡΙΖΑ: Η μόνη υπαρκτή δύναμη δυστυχώς είναι ο Κασσελάκης – Ο Πολάκης είναι το αλατοπίπερο στην ιστορία


Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καρατζαφέρης στο Action24. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η μόνη υπαρκτή δύναμη στον ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς είναι ο Κασσελάκης. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Είναι ένας άνθρωπος που λέει “εγώ είμαι εδώ, κατεβαίνω”.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε ότι «ο Πολάκης είναι το αλατοπίπερο σε μια ιστορία, η Όλγα (σ.σ. Γεροβασίλη), φοβάται… Μετά λένε κατεβαίνει, δεν κατεβαίνει ο Φάμελλος, θα είναι ο Παππάς, δεν θα είναι ο Παππάς… Δεν υπάρχει μια προσωπικότητα για να πεις ότι «ποντάρω κάπου».

«Όπως διαγράφονται τα πράγματα είναι πιθανό να ξαναβγεί ο Κασσελάκης. Άλλο ο κόσμος και άλλο τα εκλογικά «μαγειρεία». Δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει ο κόσμος» είπε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι τριχοτομημένος ή και παραπάνω. Η ομάδα των καλών στελεχών προσπάθησε μόνη της και δεν έκανε τίποτα. Είναι μια χρυσή ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ αν γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις να ξαναγίνει Αξιωματική Αντιπολίτευση».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: