13 Σεπτεμβρίου 2024

📺ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν'ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ! ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙ ΤΟΝ "ΓΟΡΙΛΑ" ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΑΕΧ😛😛Μύκονος: Βίντεο-ντοκουμέντο με το πλοίο που μετακινήθηκε ο καταπέλτης -Κόσμος έτρεχε για να μην πέσει στη θάλασσα


Ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο-ντοκουμέντο από το περιστατικό με το πλοίο στο λιμάνι της Μυκόνου όπου σηκώθηκε ο καταπέλτης ενώ υπήρχαν άνθρωποι πάνω του.

Στο βίντεο φαίνονται άνθρωποι να βρίσκονται πάνω του, όταν ο καταπέλτης μετακινήθηκε, με συνέπεια να επικρατήσει πανικός.

Το προσωπικό έτρεχε να προλάβει τυχόν πτώση στη θάλασσα, με τους επιβάτες να προλαβαίνουν οριακά να ανέβουν στο κατάστρωμα, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και γονείς με παιδιά.

Κάποιοι έχασαν την ισορροπία τους, αλλά υπήρχαν άνθρωποι (μεταξύ των οποίων και πλήρωμα) που τους βοήθησαν έγκαιρα και από τύχη δεν υπήρχαν τραυματισμοί.


Σύμφωνα με το Mega, o πλοίαρχος φέρεται να παραδέχθηκε ότι από δικό του λάθος μετακινήθηκε ο καταπέλτης, αφού έβαλε κατά λάθος μπρος τις μηχανές.

Από το περιστατικό βρέθηκαν στη θάλασσα ένα παιδικό καρότσι και κάποιες βαλίτσες, με την εταιρεία να προχωράει σε αποζημιώσεις. 

Οι Αρχές έκαναν τους απαραίτητους ελέγχους στο πλοίο, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία με εντολή εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του περιστατικού.

@panoramaimagery Accident with ferry in Mykonos. People almost fell in the sea. Minor injuries. Some luggages fell in the water.#mykonos #accident #sea #port ♬ original sound - Panorama Imagery
Το υπουργείο Ναυτιλίας διεμήνυσε πως «δεν υπάρχει καμία ανοχή σε θέματα ασφαλείας».