20 Σεπτεμβρίου 2024

Το Χ ΚΡΑΖΕΙ την Ακρίτα: Αποκάλυψε κατά λάθος την εσωτερική πισίνα που έχει και το δικαιολόγησε με το ότι δεν τη μεγάλωσε "πλύστρα"


Σχολίασε δημοσκόπηση αποκαλύπτοντας την πισίνα στο σπίτι της - «Τον χορτασμένο μην τον φοβάσαι»

Τόσο η φωτογραφία για τη δημοσκόπηση, όσο και οι εξηγήσεις για την πισίνα, προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις στα social media

Αίσθηση προκάλεσε η φωτογραφία που επέλεξε η Έλενα Ακρίτα, για να σχολιάσει τη δημοσκόπηση του ΟΡΕΝ το βράδυ της Πέμπτης, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πέμπτο κόμμα.

Στη φωτογραφία φαίνεται μια τηλεόραση με το σχετικό γράφημα, αλλά αυτό που παρατήρησαν όλοι ήταν ότι στο φόντο υπήρχε και μια εσωτερική πισίνα.

Η ίδια η Έλενα Ακρίτα, μάλιστα, ένιωσε την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις για την πισίνα αυτή, δύο ώρες μετά την ανάρτηση και αφού τα σχόλια στα social media έπεφταν «βροχή».

«Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω, δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία» έγραψε η Έλενα Ακρίτα, με το σχόλιό της αυτό να πυροδοτεί νέο γύρο σχολίων στο Χ.

Η ανάρτηση και τα σχόλια της Έλενας Ακρίτα


Δείτε ορισμένες από τις αναρτήσεις στο Χ για την Έλενα Ακρίτα















Εντωμεταξύ σε νέα ανάρτησής της το πρωί της Παρασκευής, η Έλενα Ακρίτα αναφέρθηκε στην «πατρότητα» της φράσης που προκάλεσε αντιδράσεις, σημειώνοντας ότι δεν ανήκει στον Λένιν. «Ο Λένιν δεν θα είχε γράψει ποτέ κάτι τόσο απαξιωτικό κι εγώ όφειλα να το έχω αξιολογήσει και διασταυρώσει. Ειλικρινά λυπάμαι» έγραψε χαρακτηριστικά.



Η νέα ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Θα ήθελα να διορθώσω κάτι που έγραψα χτες. Η φράση «μη φοβασαι τον χορτασμένο, το γιο της πλύστρας να φοβασαι» αποδίδεται εσφαλμενα στον Λένιν. Λάθος. Λάθος που έχουμε κάνει πολλοί, κι εγώ ανάμεσα τους παραπάνω από μια φορά. Ο Λένιν δεν θα είχε γράψει ποτέ κάτι τόσο απαξιωτικό κι εγώ όφειλα να το έχω αξιολογήσει και διασταυρώσει.
Ειλικρινά λυπάμαι.