19 Σεπτεμβρίου 2024

📺Θέμης Αδαμαντίδης για υπόθεση Λύτρα: Να φτάσεις να χτυπήσεις στη μούρη; Δεν έδινε μια σπρωξιά στον ώμο;


Στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα αναφέρθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης σε δηλώσεις του στο «Πρωινό», με την τοποθέτησή του να προκαλεί την «έκρηξη» του Γιώργου Λιάγκα.

«Με στενoχωρεί αυτό, γιατί ο Απόστολος Λύτρας είναι ένας άνθρωπος που θα έπρεπε και λόγω θέσης να μη φτάσει μέχρι εκεί. Φαντάσου όμως, και από την άλλη, πόσο δίκιο μπορεί να είχε, όχι στο αποτέλεσμα. Πώς τον έπνιγε η κατάσταση που υπήρχε και που πέρασε, και η στιγμή αυτή πόσο τον μείωσε, πόσο τον υποτίμησε, πόσο τον ξεφτίλισε, για να φτάσει εκεί που έφτασε. Να χτυπήσεις και να φτάσεις στο σημείο να παραμορφώσεις στη μούρη; Χάθηκε, δηλαδή, να δώσει μια σπρωξιά στον ώμο, κάτι; Στη μούρη;», ανέφερε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο περιστατικό ανάμεσα στον ίδιο και την πρώην σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, η οποία τον είχε μηνύσει πριν μερικά χρόνια για ξυλοδαρμό, με τον ίδιο να «απαντά» επίσης με μήνυση.

Το ζευγάρι, ωστόσο, στη συνέχεια φαίνεται πως προχώρησε σε επανασύνδεση, με τους δύο τους να αποσύρουν τελικά τις εκατέρωθεν μηνύσεις και να συνεχίζουν μαζί, μέχρι και πρότινος.

«Εγώ δεν ακούμπησα καμία μούρη, ένα σπρώξιμο ήταν. Δεν μπορούσα να πάρω στα χέρια μου τα κλειδιά μου, του αυτοκινήτου μου. Στο περιστατικό με τη Βαρβάρα μπήκε πολύ “σάλτσα” μέσα. Ήταν στημένο γιατί βρέθηκε και υλικό. Έδειξε το υλικό να χτυπάω εγώ καμιά μούρη;», είπε ο τραγουδιστής για το περιστατικό με την πρώην σύντροφό του.


Γιώργος Λιάγκας κατά Θέμη Αδαμαντίδη: Ρε γαμ@@ο, κλείσ’ το το ρημάδι!

Τις δηλώσεις του τραγουδιστή ακολούθησε ένα ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα, με τον δημοσιογράφο να λέει στον «αέρα» της εκπομπής του: «Ρε γαμ@@ο, κλείσ’ το το ρημάδι! Μην τα λες, άσε να τα πει κανένας άλλος. Είναι δυνατόν τώρα να περνάς ένα μήνυμα ότι, OK, δεν χτυπάμε πρόσωπο, αλλά άμα ρίξουμε καμιά σπρωξιά στο σώμα, δεν πειράζει;».


«Επειδή είμαστε και οι δύο αρσενικά, ποια είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα που μπορεί να υποστεί ένας άντρας; Να χτυπάει μια γυναίκα και να ξεφτιλίζεται στο πανελλήνιο επειδή χτύπησε μια γυναίκα, ή δανείζομαι, δεν το λέω για τον Λύτρα ή για εσένα-  να τρώει κέρατο; Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο για έναν άνδρα και μία γυναίκα, η ξεφτίλα είναι το κέρατο. Δεν λέω για τον Λύτρα, δεν ξέρω κάτι, μιλάω γενικά. Ποια είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα; Να έχεις χτυπήσει μία γυναίκα -δεν έχει σημασία στο πρόσωπο ή στα πόδια, χτύπημα είναι-, και να ξεφτιλίζεσαι στο πανελλήνιο ή να έχεις φάει ένα κέρατο; Θα το καταπιείς, θα πεις και δυο βρισίδια σε δυο φίλους σου και θα πας παρακάτω», συνέχισε ο ίδιος.