24 Σεπτεμβρίου 2024

Σοκ στη Νέα Φιλαδέλφεια: Παλαιοημερολογίτης ιερέας αυνανιζόταν έξω από σχολείο και έλεγε πως έκανε προσευχή


Ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν 65χρονο ιερέα σημειώθηκε χθες το πρωί, γύρω στις 9:30 ώρα, έξω από σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο παλαιοημερολογίτης ιερέας έγινε αντιληπτός από τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου, καθώς και από γονέα μαθήτριας να είναι κρυμμένος πίσω από δέντρο, να έχει κατεβάσει το εσώρουχό του και να αυνανίζεται, επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα.

Ισχυρίστηκε ότι έκανε... προσευχή

Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης προκειμένου να ερευνήσουν την καταγγελία. Εκεί εντόπισαν τον ιερέα οποίος στη θέα των αστυνομικών ντύθηκε βιαστικά και σε σχετικές ερωτήσεις που του έγιναν ισχυρίστηκε ότι προσευχόταν, αρνούμενος τις κατηγορίες.

Τελικά οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τ.Α. Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας.

Σημειώνεται ότι ο ιερέας κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 337 Π.Κ, δηλαδή «Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας», ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν είναι αναγνωρισμένος από την Μητρόπολη.

Ο κατηγορούμενος με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε σήμερα στο πρωί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.