20 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ😝🤣Η Ακρίτα τσακώθηκε και με τον Αναγνωστάκη: Οι καταλερωμένοι ψάχνουν να βρουν λεκέδες στη δική σου φωλιά


Καλεί τους χρήστες του διαδικτύου να μην ασχολούνται μαζί της αλλά με τον Γιάννο Παπαντωνίου!

Η Έλενα Ακρίτα άφησε τον Λένιν, (σ.σ. στον οποίον χρέωσε τη φράση για τον «γιο της πλύστρας» χωρίς να του ανήκει) και έπιασε τον Μανόλη Αναγνωστάκη για να απαντήσει με νέα ανάρτησή της σε όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για εκείνη.

Σε μια νέα της ανάρτηση στο Facebook, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δανείστηκε μια φράση από ποίημα του Μανόλη Αναγνωστάκη, αναφέροντας τα εξής:

«Φοβάμαι τους ανθρώπους που με καταλερωμένη τη φωλιά πασχίζουν τώρα να βρουν λεκέδες στη δική σου».

Δείτε την ανάρτησή της


Με το ίδιο post, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί μάλιστα τους χρήστες του διαδικτύου να μην ασχολούνται μαζί της αλλά με τον Γιάννο Παπαντωνίου!

«Ομόφωνα αθώος σήμερα ο Γιάννος Παπαντωνίου για τα εξοπλιστικά. Συνεχίστε να ασχολείστε με μένα» έγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είναι γνωστό μετά τις αντιδράσεις που προκέλσε η ανάρτησή της με την πισίνα στην οποία ανέφερε «να φοβάστε τον γιο της πλύστρας», η Έλενα Ακρίτα υπέβαλε την παραίτησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ΚΟ, Νίκο Παππά.