11 Σεπτεμβρίου 2024

📺Ο γιατρός που «διαφήμιζε» ο Άδωνις είναι αμετάκλητα ΑΘΩΟΣ κι ο Μπάγκς Μπάνυ έκανε την κ@λοτούμπα του – Έγγραφα


Το βίντεο στο Tik Tok του καθηγητή χειρουργικής Γεώργιου Θεοδωρόπουλου στο οποίο αναφερόταν στο ΕΣΥ, ήταν δεδομένο πως θα προκαλούσε αντιδράσεις, ειδικά από τη στιγμή που το αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Χ, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο βίντεο ο κ. Θεοδωρόπουλος θέλησε να δείξει την εμπιστοσύνη που έχει ο ίδιος στο ΕΣΥ, τονίζοντας πως επέμεινε ασθενής του να χειρουργηθεί σε πανεπιστημιακή κλινική, παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος χειρουργεί και σε ιδιωτική με δική του ομάδα.

Άμεσα, ξεκίνησε η προσπάθεια αποδόμησης του κ. Θεοδωρόπουλου, μέσω του οποίου κύριος στόχος ήταν η επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη και η συκοφάντησή του.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν δημοσιεύματα από συγκεκριμένα μέσα τα οποία «ξέθαψαν» μια ιστορία του 2019, όταν ο καθηγητής χειρουργικής είχε κατηγορηθεί ότι είχε πάρει φακελάκι από ασθενή του.



Αυτό όμως που δεν ανέφεραν είναι πως στο δικαστήριο που ακολούθησε ο κ. Θεοδωρόπουλος είχε αθωωθεί οριστικά και αμετάκλητα από όλες τις κατηγορίες.

Το Oknews κατάφερε και εξασφάλισε και σας παρουσιάζει κατά αποκλειστικότητα την αμετάκλητη απόφαση αθώωσης του κορυφαίου Έλληνα καθηγητή χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιου Θεοδωρόπουλου η οποία καταρρίπτει την όποια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων με συκοφαντικό τρόπο για τον Άδ. Γεωργιάδη.

Όπως μπορείτε να δείτε στην απόφαση, που δημοσιεύει το oknews.gr, αναφέρεται κατηγορηματικά: «Από όλη την κύρια αποδεικτική διαδικασία και συγκεκριμένα από τις καταθέσεις όλων των μαρτύρων, που εξετάστηκαν νομότυπα από το ακροατήριο, από όλα ανεξαιρέτως τα έγγραφα, τα οποία αναγνώστηκαν στο ακροατήριο, σε συνδυασμό με την απολογία του κατηγορουμένου και την εν γένει συζήτηση της υπόθεσης αποδείχθηκε ότι ο κατηγορούμενος δεν τέλεσε την αξιόποινη πράξη για την οποία κατηγορείται.

Ειδικότερα, ο καταγγέλλων, μηνυτής της ανωτέρω αξιόποινης πράξης, κατά την ένορκη κατάθεσή του αναίρεσε πλήρως την καταγγελία σε βάρος του κατηγορουμένου, θεράποντος ιατρού του, ότι δήθεν ο τελευταίος ως διορισμένος καθηγητής χειρουργικής στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ” ζήτησε και έλαβε παράνομα από τον μηνυτή οποιοδήποτε χρηματικό ποσό ως αμοιβή για χειρουργικές επεμβάσεις και προκειμένου να εξακολουθήσει να επιβλέπει την κατάσταση της υγείας του».

Μάλιστα, μετά τη λάσπη που εκτοξεύτηκε εναντίον το τελευταίο 24ωρο, ο Γεώργιος Θεοδωρόπουλος είναι αποφασισμένος να προσφύγει ο ίδιος στη δικαιοσύνη, αρχικά ζητώντας με εξώδικο την αποκατάσταση της αλήθειας από τους υπευθύνους των δημοσιευμάτων.

Και το σίγουρο είναι πως ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης δεν κάνει διαφημίσεις σε κανέναν, απλά προβάλει με μεγάλο σθένος το καθήκον του που είναι η ενημέρωση των πολιτών για το σύστημα υγείας και οι δράσεις που γίνονται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα.

Οι χιλιάδες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών η τεράστια κτηριακή ανακαίνιση σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας όλης της χώρας που γίνεται πρώτη φορά από τη σύσταση του ΕΣΥ. Οι αυξήσεις σε γιατρούς και νοσηλευτές, η κάλυψη των κενών θέσεων, η αναβάθμιση του εξοπλισμού, η μείωση του χρόνου αναμονής στις εφημερίες κατά 2 ώρες,

Και ενώ όλα αυτά βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και ο υπουργός εργάζεται νυχθημερόν για ένα καλύτερο σύστημα υγείας τα σάιτ της αντιπολίτευσης προσπαθούν με κάθε τρόπο να απαξιώσουν αυτή την τεράστια προσπάθεια που γίνεται.

Το μίσος των συγκεκριμένων ιστοσελίδων και εφημερίδων φίλα προσκείμενες στην αριστερά είναι τόσο μεγάλο για τον Άδωνι Γεωργιάδη που προκειμένου να βρουν κάτι για αυτόν προτιμούν ακόμα και να συκοφαντούν αθώους ανθρώπους.

Μόνο που οι απόπειρες σπίλωσης πέφτουν πάντα στο κενό καθώς ο θησαυρός αποδεικνύεται άνθρακας.















Ποιος είναι ο Γεώργιος Θεοδωρόπουλος

Καθηγητής Χειρουργικής, FACS, FASCRS

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ: Χειρουργική Ογκολογία για νεοπλάσματα του πεπτικού, Χειρουργική του παχέος εντέρου και πρωκτού, λαπαρο-ενδοσκοπικές τεχνικές, ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, λαπαροσκοπικές επεμβάσεις κοιλίας, ειδικές επεμβάσεις για καρκίνο παχέος εντέρου, σφιγκτηροσωστικές επεμβάσεις για καρκίνο του ορθού, διαπρωκτικές τεχνικές για νεοπλάσματα ορθού, επανεπεμβάσεις κοιλίας και πυέλου, σφιγκτηροπλαστικές τεχνικές, ειδικές επεμβάσεις για παθήσεις πρωκτού (συρίγγια, ραγάδες, αιμορροΐδες), φλεγμονώδεις νόσοι του εντέρου, ελκώδης κολίτιδα, νόσος Crohn, εκκολπωματίτιδα.

Ο κος Γεώργιος Θεοδωρόπουλος, FACS, FASCRS είναι Γενικός Χειρουργός και Καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στην Χειρουργική του Παχέος Εντέρου και Πρωκτού.

Ο Γεώργιος Θεοδωρόπουλος, FACS, FASCRS έχει ειδικευθεί πλήρως στη Γενική Χειρουργική και εξειδικευθεί στη Χειρουργική Παχέος Εντέρου στις ΗΠΑ. Γεννήθηκε το 1969 στο Ναύπλιο Αργολίδας, και ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στην Τρίπολη Αρκαδίας. Μετά την αποφοίτησή του με «Άριστα» από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, μετέβη στις ΗΠΑ, όπου ολοκλήρωσε την 6ετή ειδίκευση του Γενική Χειρουργική. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας στη Χειρουργική από το American Board of Surgery. Ακολούθησε η μετεκπαίδευσή του στη Χειρουργική του Παχέος Εντέρου και Πρωκτού σε πιστοποιημένο πρόγραμμα εξειδίκευσης των ΗΠΑ. Η εξειδίκευσή του αυτή πιστοποιήθηκε με τα πρότυπα της Αμερικανικής Εταιρείας Χειρουργικής Παχέος Εντέρου και μετά από επιτυχείς εξετάσεις έγινε διπλωματούχος του American Board of Colon & Rectal Surgery. Το 2005 ανακηρύχθηκε Fellow of American College of Surgeons (FACS) από το Αμερικανικό Κολλέγιο Χειρουργών, ενώ το 2014, λόγω της κλινικής και επιστημονικής συμβολής και αφοσίωσής του στη Χειρουργική του Παχέος Εντέρου, ανακηρύχθηκε Fellow of American Society of Colon and Rectal Surgeons (FASCRS) από την Αμερικανική Εταιρεία Χειρουργικής Παχέος Εντέρου.

Η ερευνητική δραστηριότητα του είχε αρχίσει αμέσως μετά το πέρας των φοιτητικών του σπουδών, οπότε και ξεκίνησε την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής του στην Α΄ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, που αφορούσε στη μελέτη καρκινικών δεικτών σε νεοπλάσματα του πεπτικού, η οποία κρίθηκε με το βαθμό «Άριστα». Από το 2007 και, μετά την εκλογή του ως Λέκτορας Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ, είναι τοποθετημένος στην Α΄ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και, αφού διήλθε από όλες τις Ακαδημαϊκές βαθμίδες εξέλιξης, το 2021 έγινε Καθηγητής Χειρουργικής.

Πέραν της αντιμετώπισης των παθήσεων που άπτονται του φάσματος της Γενικής Χειρουργικής, εφαρμόζει λαπαροσκοπικές τεχνικές στην αντιμετώπιση καρκίνου παχέος εντέρου, στη νόσο Crohn και στην ελκώδη κολίτιδα, διενεργεί επεμβάσεις αποφυγής μόνιμης «παρά φύσιν» έδρας για καρκίνους του ορθού (πρωτοπόρησε στην εφαρμογή της διαπρωκτικής ολικής μεσοορθικής εκτομής, νέας προσπέλασης που φέρεται διεθνώς ως ta-TME), είναι ειδικός σε διαπρωκτικές εκτομές για την αφαίρεση νεοπλασμάτων του ορθού, συμπεριλαμβανομένης της μοντέρνας τεχνικής γνωστής ως ΤAMIS (Transanal Minimally Invasive Surgery) και αντιμετωπίζει δυσίατα προβλήματα του παχέος εντέρου και του πρωκτού, όπως προπτώσεις, ακράτειες κοπράνων, δύσκολα συρίγγια, παθήσεις που απαιτούν αποκαταστάσεις με κρημνούς και πολλά περιστατικά που έχουν υποτροπιάσει ή αποτύχει μετά από προηγούμενες χειρουργικές προσπάθειες.

Έχει λάβει 16 βραβεία και τιμητικές διακρίσεις, καθώς και 4 υποτροφίες, έχει συμπεριληφθεί σε 3 διεθνείς συλλογές βιογραφικών, είναι μέλος 15 Επιστημονικών Εταιρειών, έχει διατελέσει μέλος της επιτροπής «Research Committee» της Εuropean Αssociation for Endoscopic Surgery (ΕΑΕS) και της επιτροπής «New Technologies Committee» της American Society of Colon & Rectal Surgeons (ΑSCRS), τώρα είναι μέλος του «International Committee» και του «Rectal Cancer Committee» της ίδιας εταιρείας, του Research Committee της Εuropean Αssociation for Endoscopic Surgery καθώς και Αντιπρόεδρος του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας (ΕΧΕ). Από το 2023 έχει εκλεγεί Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Κολοπρωκτολογίας, η οποία συστάθηκε το 2018 και στοχεύει στην προαγωγή της εξειδίκευσης της Χειρουργικής του Παχέος Εντέρου και του Πρωκτού. Είναι υπεύθυνος της Μονάδας Παχέος Εντέρου και Πρωκτού της Α΄ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής του ΕΚΠΑ.

Η συνεισφορά του στην Εκπαίδευση τονίζεται από την επί 18ετίας αδιάλειπτη συμμετοχή του στην προπτυχιακή και μεταπτυχιακή διδασκαλία και, στα πλαίσια αυτά, τη συμμετοχή στην επίβλεψη 40 διδακτορικών διατριβών και την εκπαιδευτική συνεισφορά του στη διδασκαλία 9 Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών. Έχει δώσει συνολικά περί τις 150 ομιλίες σε επιστημονικές συναντήσεις. Έχει σημαντικό ερευνητικό και συγγραφικό έργο όπως τεκμηριώνεται από τις πλέον των 150 ξενόγλωσσων δημοσιεύσεων σε διεθνή περιοδικά, των οποίων ο συνολικός συντελεστής απήχησης ξεπερνά το 400. Το συγγραφικό του έργο έχει τύχει διεθνούς αναγνώρισης, όπως προκύπτει από τον σημαντικό αριθμό βιβλιογραφικών αναφορών του (8.000) και το υψηλό δείκτη Hirsch (h-index: 45). Είναι εκδότης 1 Ελληνικού και 3 ξενόγλωσσων ιατρικών βιβλίων.