22 Σεπτεμβρίου 2024

ΤΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΓΓΕΛΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΑΪΖΕΙ ΜΑΡΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΆΝΕ;😝😝Παραιτήθηκε η Σουλούκου από τη Ρόμα μετά τις απειλές από τους οπαδούς αφού απέλυσε τον Ντε Ρόσι


Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από τον ρόλο της CEO της Ρόμα, με το σύλλογο να κάνει δεκτό το αίτημά της.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η ιταλική αστυνομία έχει υπό την προστασία της τη CEO της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου, εν μέσω των απειλών από τους οπαδούς, επειδή αποφάσισε να απολύσει τον προπονητή της ομάδας, μετά το τραγικό ξεκίνημα στη Serie A (μια ήττα και τρεις ισοπαλίες στις 4 πρώτες αγωνιστικές).

Λίγες ώρες μετά την εν λόγω είδηση έγινε γνωστό ότι η συνεργασία της με την Ρόμα τελείωσε ύστερα από την παραίτησή της που έγινε δεκτή.

Η ανακοίνωση της Ρόμα: 

Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της

«Η Ρόμα ανακοινώνει ότι η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από τον ρόλο της. Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της της σε μια κρίσιμη περίοδο για τον σύλλογο και της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στις μελλοντικές της προσπάθειες. Η ιδιοκτησία παραμένει πλήρως αφοσιωμένη στην ανάπτυξη και την επιτυχία της Ρόμα, με συνεχή εστίαση στις αξίες που κάνουν τον σύλλογό μας τόσο ξεχωριστό».